Alternatif bir yeni yıl hediyesi: West Side Story biletleri

West Side Story (Batı Yakasının Hikâyesi) müzikali, 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında Zorlu PSM'de izleyiciyle buluşacak. 31 Aralık gecesi saat 23.59'a kadar Zorlu PSM gişeleri ve Yeni Yıl Köyü kulübesinden alınan 4 bilete, 1 bilet hediye ediliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Broadway tarihine adını altın harflerle yazdıran ve pek çok yapıma ilham olan West Side Story (Batı Yakasının Hikâyesi) müzikali, 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında Zorlu PSM'de izleyiciyle buluşuyor. Renkli koreografisi, sahne şovu ve unutulmayan müzikleriyle geçtiğimiz 60 yıla damgasını vuran yapıtlardan biri olan West Side Story müzikalini sevdiklerine armağan edenler, hediye bilet sahibi olabiliyor.

İlk kez sahnelendiği 1957'den bu yana William Shakespeare eseri Romeo ve Juliet'in modern bir uyarlaması olarak tanımlanan West Side Story, bugüne kadar birçok kez yer aldığı Broadway sahnesinden Zorlu PSM'ye taşınıyor. Müzikal 1-18 Mart tarihlerinde toplam 21 performansla Zorlu PSM Ana Tiyatro sahnesinin görkemli atmosferinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Türkiye'de ilk defa

Arthur Laurents'ın kitabından uyarlanarak Jerome Robbins'in Tony Ödülü kazanan koreografisi ve özellikle Leonard Bernstein'in bestelediği, Stephen Sondheim'ın sözlerini yazdığı müzikleri ile bir klasiğe dönüşen West Side Story, dünya çapında turneler, gösteriler ve uyarlamalardan sonra Türkiye'de ilk defa Zorlu PSM'de olacak.

Yeni yıla özel sürpriz

Müzikalin biletlerine, www.biletix.com, www.zorlupsm.com siteleri üzerinden ve Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabiliyor. 31 Aralık gecesi, saat 23.59'a kadar ise Zorlu PSM gişeleri ve Yeni Yıl Köyü kulübesinden satın alınan her 4 bilete, 1 bilet hediye olacak. 1, 4, 11, 18 Mart tarihli performanslarda Visa Platinum Kategorisi bulunuyor. Bu kategoriden alınan biletler ile performans öncesinde VIP alanında ağırlanma ayrıcalığı elde ediliyor.