Anadolu Ateşi'nden "Troya Müzikali"

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 3 bin yıllık efsaneyi doğu ve batı kültürleriyle buluşturmayı hedefleyen Troya Müzikali, Troya'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girişinin 20. yılı vesilesiyle sahne alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleri ile sentezleyerek Türkiye'yi dünyaya dans şöleni ile tanıtmayı hedefleyen Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 2018 yılında 17. yılını repertuvarında yeniliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

100 ülkede 45 milyonu aşan seyirciye gösteri yapan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu bu kapsamda 12-13 Ocak tarihlerinde 200 dansçısıyla Troya müzikali için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda olacak.

Hazırlıklarına Kasım ayında başlanan gösteride Anadolu Ateşi'nin 4 kuşak dansçıları da sahne alacak. Gösteri 400 metrekare sahnede, 800 metrekare görüntü sistemi ile gerçekleştirilecek…

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 3 bin yıllık efsaneyi doğu ile batı kültürleriyle buluşturmayı hedeflediği Troya Müzikali, Troya'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girişinin 20. yılı vesilesiyle sahnelenecek.

Anadolu Ateşi 5 bininci şovunu ise 13 Ocak Cumartesi günü yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapacak…