Biliyor musunuz?

Carlson Rezidor'un otellerinde yaz indirimi kampanyası başlattığını; Özsüt'ün Üzüm Küpü'nde taze üzüm kullandığını; internette Çin ve Arap yemeklerinin merak edildiğini, Dardanel midye dolmanın ambalajıyla pişirildiğini biliyor musunuz?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Carlson Rezidor Hotel Group'tan indirim

Carlson Rezidor Hotel Group, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu pek çok destinasyondaki otellerinde yüzde 30'a varan yaz indirimi kampanyası başlattı. 15 Ağustos – 30 Ağustos 2017 tarihleri arasında rezervasyon yapan misafirler 15 Ağustos – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında yapacakları konaklamalarda yüzde 30'a varan indirimlerden yararlanacaklar. Club Carlson üyesi olan misafirler ise yüzde 5 ekstra indirimden de yararlanabilecekler.

Özsüt'ten Üzüm Küpü

Özsüt'ün yeni ürünü Üzüm Küpü'nde sade kek üzümle buluşuyor. Bu ikiliye katkı maddesi içermeyen krema, özel kaplama sos ve fıstık parçaları eşlik ediyor.

En çok merak edilen yemekler

Dünya mutfağını merak edenlerin sayısı gün geçtikçe artarken, yemektarifleri.com adresinde en çok Çin ve Arap yemeklerinin merak edildiği açıklandı. Dünya mutfağından yemek tariflerini inceleyenlerin yüzde 32'si Çin mutfağını, yüzde 31'i Arap mutfağını, yüzde 13'ü Japon mutfağını, yüzde 24'ü ise İtalyan mutfağını merak ediyor. Çin mutfağı ile ilgili tarifler arasında Çin Usulü Levrek, Çin Pilavı, Acılı Çin Tavuğu, Çin Böreği, Çin Mantısı gibi tarifler yer alıyor.
Çin mutfağından sonra en çok merak edilen ülke mutfakları arasında Arap mutfağı geliyor. Arap mutfağındaki tarifler arasında ise Tabule, Müceddere, Falafel, Ekşili Arap Çorbası gibi tarifler bulunuyor.

Poşette pişen midye dolma

Midye dolmayı dondurarak poşetleyen Dardanel'in özel pişirme teknolojisiyle poşeti açılmadan ya da delinmeden kaynar suya atılan midye dolmalar, 5 dk. içerisinde yemeye hazır hale geliyor.