Biliyor musunuz?

DenizBank ödüllerini; Sabancı Müzesi'ndeki eğitimi; Sirkeci Garı'ndaki festivali; People Make The Brand Konferansı'nı; İdefix ‘'Sanal Kitap Fuarı"nı; Marriott Şişli'deki Japon lezzetlerini; The Cruise Line'ın Türkiye faaliyetini biliyor musunuz?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması Ödülleri'nin sahiplerini bulduğunu…

DenizBank ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen 2. DenizBank İlk Senaryo İlk Film yarışmasının kazananları düzenlenen bir törenle açıklandı.

Yarışmada senaryo dalında birincilik ödülüne "Kars'ı Unutma" isimli senaryosuyla Yakup Uygun layık görüldü. Ceylan Özgün Özçelik'in Kaygı isimli yapımı ise ilk film kategorisinde büyük ödülü kazandı. Damla Sönmez'in sunuculuğunu üstlendiği gecede, İlham Gencer de sahne aldı.

Sabancı Müzesi'ndeki "Osmanlı Çiniciliğinin Öyküsü" eğitimini…

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, 2017'nin son yetişkin eğitiminde "Osmanlı Çiniciliğinin Öyküsü"nü ele alacak. Osmanlı döneminin çini ve seramik sanatına odaklanan program, İznik Çini Fırınları Kazısı'nın başkanlığını yürüten, İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Belgin Demirsar Arlı'nın anlatımıyla gerçekleştirilecek.

Köklü geçmişe sahip Osmanlı çini sanatının öyküsünün, arkeolojik kazılarda ortaya çıkan buluntularla destekleneceği dersler, 30 Kasım Perşembe gününden itibaren 3 hafta boyunca 11.00-13.00 saatleri arasında düzenlenecek. Ders günleri 30 Kasım, 7 ve 14 Aralık, Perşembe…

 

Tarihi Sirkeci Garı'nın antikacılar festivaline ev sahipliği yaptığını…

Tarihi Sirkeci Garı'nda bu kez antika festivali yapılıyor. Plaklardan bakır objelere, sahaflık kitaplardan telefonlara kadar çok sayıda antika eserin sergilendiği festival, 26 Kasım'a kadar devam edecek.

People Make The Brand Konferansı'nın 24 Kasım'da başlayacağını…

İşveren markası alanındaki gelişmelerin ve trendlerin yanı sıra yerli ve global pek çok işveren markasının stratejik yaklaşımlarının sunulduğu People Make The Brand Konferansı 24 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek…

Garanti Bankası'nın sponsorluğu ile Dinamo Danışmanlık tarafından düzenlenen People Make The Brand Konferansı'nda 2017 yılında 50 bine yakın Y kuşağı ile gerçekleşen Universum İdeal İşveren Araştırması sonuçları da paylaşılacak. Konferansın konuşmacıları arasında Vodafone Global İşe Alım Ve İşveren Markası Başkanı Catalina Schveninger, Borusan Holding CEO'su Agâh Uğur, Garanti Bankası İnsan Kaynakları Koordinatörü Burak Yıldıran, Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, Universum Global Strateji Başkan Yardımcısı Richard Mosley ve Whirlpool Yetenek Kazanım Lideri Vittorio Carpelli yer alıyor.

İdefix ‘'Sanal Kitap Fuarı"nın sürdüğünü…

Online kitabevi platformu idefix'in, bu yıl 15. kez düzenlediği ‘'Sanal Kitap Fuarı", 30 Aralık'a kadar sürüyor… 2 bin 400 yayınevi ve 150 bin kitapta yüzde 70'e varan indirimlerin sunulduğu ‘'idefix Sanal Kitap Fuarı" süresince kitapseverler, çeşitli fırsatlar ve sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli'deki Japon lezzetlerini…

İstanbul Marriott Hotel Şişli, Japon yemekleri festivalinin üçüncüsünü düzenliyor. Japonya'dan gelen şefler Hiroshi Sakai ve Tamura 27 Kasım'a kadar meraklılarını Japon mutfağının lezzetleriyle buluşturuyor. Mönüde yer alan sushi, tempura, noodle, miso soup, sashimi gibi Japon kültürünün sembol tatları ve diğer klasik lezzetler, Japon şeflerin farklı yorumlarıyla servis ediliyor.

The Cruise Line"ın Türkiye'de faaliyete başladığını…

"The Cruise Line" Sami Güvenç ortaklığı ve yönetimiyle Türkiye'de faaliyete başladı. Londra'da 1993 yılında kurulan The Cruise Line, Silversea, Regent Seven Seas, Hapag-Lloyd, Crystal, Windstar, Ponant, Oceania ve SeaDream gibi cruise şirketlerinin satış temsilciliğini yapıyor.