Biliyor musunuz?

Pınar Su'yun 30 milyon dolarlık yatırımla yeni tesisler açtığını; Conrad İstanbul Bosphorus'un 25. yılını kutladığını; Akbank Sanat Dünya Müziği Günleri'ni; Genco Erkal'ın yeni oyununda 7 farklı karakteri canlandırdığını biliyor musunuz?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Pınar Su'yun 30 milyon dolarlık yatırımla yeni tesisler açtığını…

Pınar Su, Bursa İnegöl'deki yeni tesisini, düzenlenen törenle hizmete açtı. Törende konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Su Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, 30 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdikleri tesis ile toplam üretim kapasitelerini yüzde 29 artırdıklarını söyledi.

Feyhan Yaşar, yurt içi pazarın yanı sıra 25 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydederek, ‘‘Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz yeni yatırımımızla tesis sayımızı dörde çıkarırken, aynı zamanda hem ülkemizdeki hem de yurtdışındaki tüketicilerimize yeni bir lezzet sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Conrad İstanbul Bosphorus'un 25. yılını kutladığını…

Conrad İstanbul Bosphorus, 25. yıl dönümünü özel bir partiyle kutladı. 2016 yılında baştan aşağı yenilenen Conrad'da gerçekleştirilen gece, elektro çello performansı ve ışık şovu eşliğindeki balerin gösterisi ile başlayarak "Ipek Dinc Yuce's Swingland orkestrasının performansıyla devam etti.

Conrad İstanbul Bosphorus Genel Müdürü Andreas Jersabeck yaptığı konuşmada "Kapılarımızı açtığımız 1992 yılından bu yana Türk misafirperverliğinden ödün vermeden, en iyi konaklama deneyimini yaşatarak misafirlerimizi ağırlamayı sürdürüyoruz. 25 yıldır süregelen desteğiniz, işbirliğiniz ve sadakatiniz için sizlere minnettarız. Ayrıca Aksoy ailesi ile çalışmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğumuzu da belirtmek isterim." dedi.

Akbank Sanat Dünya Müziği Günleri'ni…

Akbank Sanat, Aralık ayında dört ayrı coğrafyanın müzisyenlerini ve yerel müziklerini bir araya getirdiği Akbank Sanat Dünya Müziği Günleri'ni gerçekleştirecek… Etkinlikler, 6 Aralık Çarşamba günü Estonyalı kemancı ve vokalist Maarja Nuut'un vereceği konser ile başlayacak.

Keman, vokal ve klavyenin yanı sıra, pan flüt ve cimbalom gibi otantik enstrumanlar kullanan Andrei Racu Band, Akbank Sanat Dünya Müziği Günleri kapsamında 13 Aralık Çarşamba günü vereceği konserde Romen folk müziğinden örnek sunacak. n'goni sanatçısı Abou Diarra, üçlüsüyle 20 Çarşamba günü gerçekleştireceği konserde Mali'nin geleneksel Mandingo müziği ve blues'u bir araya getirecek. Akbank Sanat Dünya Müziği Günleri, otantik fadonun önemli isimlerinden Tânia Oleiro'nun üçlüsüyle 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleştireceği konser ile sona erecek.

Genco Erkal'ın yeni oyununda 7 farklı karakteri canlandırdığını…

Genco Erkal, mülteci sorununu ele alan yeni oyunu "Göçmenleeeer"de, birbirinden farklı 7 karakterle seyircilerin karşısına çıkıyor. Dostlar Tiyatrosu tarafından sahneye konan "Göçmenleeeer"; mültecilerin, gözümüzün önünde cereyan eden hayatta kalma mücadelelerini gerçekçi, bazen de absürd bir dille anlatıyor.

Genco Erkal, belgesel tiyatro formunda tasarladığı ve hem yönetmenliğini hem de dramaturjisini üstlendiği oyunda; Şirvan Akan, Ayşe Lebriz Berkem, Lütfi Can Bulut, Cem Çetin ve Yiğit Yarar ile birlikte rol alıyor. Erkal'ın hem yönetmenliğini üstlendiği hem de genç kuşak oyuncularla birlikte rol aldığı "Göçmenleeeer", 8 Aralık Cuma akşamları Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenecek.