Biliyor musunuz?

Nuri Bilge Ceylan imzalı DVD'yi; İlhan İrem albümlerinin plaklarını; Aston Martin'in "DBS Superleggera"sını; Akbank Sanat'taki Hint sineması günlerini; "Pera'da A Capella" konserini; Mamut Art'a katılacak sanatçıları biliyor musunuz?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Nuri Bilge Ceylan imzalı DVD'yi…

Geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali'nde gösterildikten sonra 1 Haziran'da vizyona giren Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı filminin imzalı DVD'si sınırlı sayıda olmak üzere raflara çıkıyor.

Doğan Kitap tarafından yayınlanan Ahlat Ağacı, 6K çekilen filmin kalitesini belli bir çizgide koruyabilmek adına çift katmanlı BluRay disk olarak da sadece bin adet basılmış ve geçtiğimiz Aralık ayında piyasaya sürülmüştü.

İlhan İrem albümlerinin plak formatında yeniden yayınlandığını…

İlhan İrem'in dört albümü daha plak formatında müzikseverlerle buluştu. "Dünden Yarına" ve "Bezginin Gizli Mektuplarıyla" başlayan plak dizisi, İlhan İrem'in iki albümüyle devam ediyor. "Koridor" albümüyle beraber The Best of İlhan İrem serisinin ilk albümü "Sevgililer Günü" plak formatında müzikseverlerin karşısında! Albümler, Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlandı.

Aston Martin'in "DBS Superleggera"sını…

İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, 2019 model DBS Superleggera'yı tanıttı. Twin turbo beslemeli 5.2 litrelik V12 motoru bulunan DBS Superleggera, 715 beygirlik bir güce ve 900 Nm torka sahip. 8 ileri tam otomatik şanzımana sahip olan araç, 0'dan 100 km/s hıza 3.4 saniyede, 0'dan 160 km/s hıza ise 6.4 saniyede ulaşabiliyor. Aracın maksimum hızı ise saatte 339 kilometre.

Akbank Sanat'taki Hint sineması günlerini…

Akbank Sanat, güncel Hint sinemasından 4 filme ev sahipliği yapıyor. Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikte; "Bareilly'nin Barfisi" (12 Şubat, 19.00), "Hintçe Konuşulan Ortam" (21 Şubat, 19.00), "Hikâye"(26 Şubat, 19.00) ve "Dağ Adamı Manjhi" (27 Şubat, 19.00) adlı filmler gösterilecek. Filmler orijinal dilinde Türkçe altyazılı olarak izlenebilecek.

"Pera'da A Capella" Konser Serisi'nin yeni konserini…

Pera Müzesi'nin yeni konser serisi "Pera'da A Capella", "Barbershop Istanbul"un gerçekleştireceği performans ile devam ediyor. 16 Şubat Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak konser öncesi saat 16:00'da, çok sesli müzik meraklılarına yönelik sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen "Atölyede Sohbet" etkinliğinde, "Barbershop" tarzı a capella müzikten bahsedilecek.

Mamut Art Project 2019'a katılacak 50 sanatçının belli olduğunu…

Sanat kariyerinin başında olan bağımsız yeteneklerin çalışmalarını destekleyen ve bu yeteneklerin koleksiyoner, küratör, galeri, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşmasını sağlayan Mamut Art Project 2019'a katılacak 50 sanatçı belirlendi. Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mamut'ta yaklaşık bin 350 başvuru arasından seçilen 25 kadın, 25 erkek toplam 50 sanatçının 500'den fazla eseri sergilenecek. Mamut, 3-7 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. Ayrıntılı bilgi için: mamutartproject.com

Bu konularda ilginizi çekebilir