Dünyanın "En Güzel Tarihi Lüks Oteli" argos in Cappadocia seçildi

Gerçek misafirlerin yorum ve oylarına dayanarak verilen Dünya Lüks Otel Ödülleri'nde ziyaretçilerin web sitesinde paylaştıkları deneyimlerin yanı sıra bağımsız seyahat endüstrisi danışmanlarından oluşan bir grup da değerlendirmelerde bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

argos in Cappadocia, The World Luxury Hotel Awards 2016'da "En Güzel Tarihi Lüks Otel" kategorisinde "Küresel Birinci"liğe layık görüldü. Bu yıl 10'uncu defa ve 2000'den fazla aday arasından yapılan bir elemeyle dağıtılan Dünya Lüks Otel Ödülleri, bu yıl Katar'ın başkenti Doha'da sahiplerini buldu.

Gerçek misafirlerin yorum ve oylarına dayanarak verilmesi sebebiyle önem taşıyan Dünya Lüks Otel Ödülleri'nde ziyaretçilerin web sitesinde paylaştıkları deneyimlerin yanı sıra bağımsız seyahat endüstrisi danışmanlarından oluşan bir grup da değerlendirmelerde bulunuyor. Jüri ise seçimlerini hizmet kalitesi, konfor ve sunum gibi ölçütlere dayandırıyor.

Dünya Lüks Otel Ödülleri, bu yıl 60'ın üstünde kategoride verildi. Mimar Turgut Cansever'in öncülüğünde, Uçhisar'da antik bir manastır yerleşkesinin ve terkedilmiş bir köyün restorasyonuyla hayata geçen argos in Cappadocia, Dünya Lüks Otel Ödülleri tarafından daha önce ülke ve kıta kategorilerinde de birincilik ödülüne layık görülmüştü.