Kısa kısa...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

rudolf.pngŞef Van Nunen’den Kadınlar Günü mönüsü

Şef Rudolf Van Nunen, Karaköy’deki restoranı Rudolf’ta 8 Mart Kadınlar Günü, özel akşam yemeği mönüsüyle hizmet verecek. “Love Transmission” isimli mönüde kiraz ağacında füme edilmiş somondan, kinoa üzerinde deniz tarağına kadar çeşitli lezzetler yer alacak. Nunen, aynı gün öğlen mönüsünde de enginar salatası, ızgara levrek ve spesiyal tatlısı Van Gogh’u sunacak.

 

 

 

 

Rejans, 1924 İstanbul adıyla açıldı

rejans.jpgBeyoğlu'nun tarihi mekânındaki resmi açılış, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla gerçekleşti. Beyoğlu'nun klasikleşmiş Rus Lokantası aynı yerinde, 360 Entertainment Group tarafından 1924 İstanbul ismiyle tekrar hizmet vermeye başladı. 

 

 

 

Komşu Fırın’dan tirtordeum ekmeği

ekmek-002.jpg

 Doruk Group Holding ve fırıncılık markası Komşufırın, İspanyol biliminsanlarıyla birlikte geliştirilmesine doğrudan katkıda bulunduğu yeni nesil doğal bir tahıl olan Tritordeum’u ve Tritordeum Ekmeği’ni tanıttı.  
Makarnalık buğday (Triticum Durum) ve yabani arpanın (Hordeum Chilense) melezlenmesiyle üretilen tritordeum, geleneksel ıslah teknikleriyle geliştirilmiş. Tritordeum, içeriğinde bulunan lutein, sindirilebilir gluten, cystine ve lifli yapısıyla özellikle gluten hassasiyetli kişiler, kardiyovasküler rahatsızlık yaşayanlar, göz sağlığı problemi olan kişilerin tüketimi için bir alternatif olarak gösteriliyor. 
GDO bulunmayan, insanların tüketimine uygun, doğal bir tahıl olan Tritordeum, aynı zamanda ekmeklik buğdaya oranla yüzde 60 daha az sindirilemeyen gluten içerdiği için gluten hassasiyeti olanlar kişiler de yiyebiliyor…