Salon'da yeni sezon başladı

2010'dan bu yana İstanbulluları yeni müzisyenlerle tanıştıran, Beyoğlu'nun kalbinde şehrin ritmini tutmayı amaçlayan Salon, yeni sezona geçtiğimiz haftasonu merhaba dedi. Salon'da Eylül ayında yedi farklı konser gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

2010'dan bu yana İstanbulluları yeni müzisyenlerle tanıştıran, Beyoğlu'nun kalbinde şehrin ritmini tutmayı amaçlayan Salon, yeni sezona geçtiğimiz haftasonu merhaba dedi. Salon, sezonun Birlikte Güzel işbirliğiyle gerçekleşecek ilk konserinde geçtiğimiz haftasonu Rhye'ı konuk etti.

Eylül ayı, Salon özelinde yepyeni bir başlangıcın da habercisi. Anadolu Efes ve Salon, Birlikte Güzel konserleri ile yeniden birlikte. Bu işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek ikinci konser, 2018 tarihli ‘In the Rainbow Rain' adlı albümlerinin turnesi kapsamında İstanbul'u ilk kez ziyaret edecek olan Okkervil River konseri. 19 Eylül'de gerçekleştirilecek konserin ardından, Salon, 28 ve 29 Eylül'de Mashrou' Leila'yı ve 5 Ekim'de Arap rock'ını dünyaya duyurmaya aday El Morabba3'yı da konuk edecek.

Ekim, Kasım konserlerinden…

Salon, ayrıca 10 Ekim'de surf rock, doo-wop, saykedelik tonları bir araya getiren tarzlarıyla Seattlelı surf rock grubu La Luz'u, 19 Ekim'de Türkiye'de son zamanların en çok ses getiren darkwave, synthpop grubu Jakuzi'yi ve 23 Kasım'da ise Hollanda kökenli Türkçe rock grubu Altın Gün'ü hayranlarıyla buluşturacak.

Sezon boyunca Salon'u ziyaret edecek sanatçı ve gruplar arasında Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 14 ve 15 Eylül'de Balthazar ile tanıdığımız Maarten Devoldere'in solo projesi Warhaus ve Jehan Barbur'un yanı sıra, ‘La Casa de Papel'in jenerik parçası "My Life is Going On" ile tanıdığımız İspanyol caz müzisyeni Cecilia Krull ve neo-klasik besteci, piyanist Joep Beving de yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir