"World Tourism Forum" 16-18 Şubat'ta İstanbul'da

2017'de üçüncüsü düzenlenecek World Tourism Forum Global Meeting dünyanın çeşitli ülkelerinden sonra çok sayıda sektör yöneticisini, yatırımcısını ve siyasi otoriteyi İstanbul'da bir araya getirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya turizmine yön verenlerin turizmin geleceğini konuşacağı "World Tourism Forum" 16-18 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Etkinlik, çok sayıda sektör yöneticisini, yatırımcısını ve siyasi otoriteyi İstanbul'da bir araya getirecek. Zirveye, 150'ye yakın uluslararası konuşmacı katılacak.

Üç gün süreyle devam edecek zirvede online turizm, siyasetin turizm sektörüne etkisi, sektördeki yeni trendler, uluslararası spor organizasyonların turizme katkısı, kongre, sağlık, alışveriş turizmi gibi başlıklar ele alınacak.

Global Meeting 2017'ye katılan şirketlerin üst düzey yöneticileri de "Tourism CEO Club" kapsamında birbirleriyle tanışıp fikir alışverişi yapma fırsatı bulacak. Etkinlik, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 20 turizm bakanını Tourism20 toplantısında bir araya getirecek.
World Tourism Forum Başkanı Bulut Bağcı, etkinliği şöyle anlatıyor:

"Forum yılda bir global ve çok sayıda bölgesel toplantı yapan dünya çapında bir etkinlik. Bugüne kadar İstanbul'da iki, Antalya'da bir olmak üzere toplam 3 toplantıya imza atmıştır. Global turizm otoriteleri tarafından kabul gören ve dünyanın dört bir yanından gelen sektör liderlerinin turizm stratejilerini masaya yatıracağı bir platform oluşturmaya karar verdik ve World Tourism Forum'u hayata geçirdik.

World Tourism Forum olarak felsefemiz, turizm liderleri arasında köprü kurmak. Varolduğu ilk günden bu yana, kültürler ve milletleri bir araya getiren ve insanları tanıştıran turizmin küresel barış üzerindeki etkisi yadsınamaz. Küresel bir dünyada varolmanın yolu ülkeler arası turizm işbirliği hacmini artırmaktan geçiyor."