WorldFood İstanbul, bu sene 5-8 Eylül'de

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 5-8 Eylül tarihleri arasında 26'ıncı kez düzenlenecek olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul'da gıda sektöründe üretim, işletme ve tüketime dair tüm süreçleri ele alınacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ITE Turkey tarafından bu yıl 5-8 Eylül tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 26'ıncı kez düzenlenecek olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, gıda sektöründe üretim, işletme ve tüketime dair tüm süreçleri alanında uzman isimlerle masaya yatırırken sektördeki en güncel bilgileri ve son teknolojileri paylaşıma açarak 360 derece deneyimi hedefliyor.

"Gıda 360 Deneyimi" kapsamında fuarda sektöre yönelik işletme ve pazar odaklı seminerler ve uluslararası satın alma heyetlerinin ağırlanacağı ve B2B iş görüşmelerle birlikte tabak sunumları ve yeme-içme tadımlarının da bulunduğu bir etkinlik programı katılımcıları bekliyor.

"Şef'in En İyi Tabağı Yarışması"

WorldFood İstanbul, şef, gurme, yemek yazarı, gazetecilerin ve restoran işletmecilerinin üye olduğu World Gourmet Society ile işbirliği yaparak uluslararası "Best Plate Challenge" yarışmasının özel ortağı oldu. İşbirliği kapsamında bu sene WorldFood İstanbul, Türkiye'de ilk kez düzenlenecek olan "Şefin En İyi Tabağı Yarışması" ile Türk şefleri buluşturacak.

Food Arena Etkinlikleri

WorldFood İstanbul, konferanslar ve yemek şovları aracılığıyla gıda sektörünün hem ekonomik hem de renkli yönünü farklı endüstri uzmanları ile ele almayı hedeflerken, "gıda ve ekonomi", "gıda ve mevzuat", "gıda ve pazarlama", "gıda ve işletme", "gıda ve trendler", "gıda ve teknoloji", "gıda ve inovasyon" kesişimlerinde sektörün trend konularını mercek altına almayı planlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir