Yapı Kredi Kültür Sanat'ta Aralık ayı etkinlikleri

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık'ın (YKKSY) sinemadan tiyatroya, plastik sanatlardan grafik sanatlara, fotoğraftan arkeolojiye kadar her alandaki söyleşi/konuşmalar dizisinin Aralık ayı programında neler var?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık'ın (YKKSY) sinemadan tiyatroya, plastik sanatlardan grafik sanatlara, fotoğraftan arkeolojiye kadar her alandaki söyleşi/konuşmalar dizisinin Aralık ayı programında yer alan söyleşide fotoğraf sanatçısı Murat Germen 13 Aralık Perşembe günü saat 18:30'da Loca'da “Ara Güler fotoğrafları ne dedi, ne diyor, ne diyebilir?” başlığıyla fotoğraflarla karşılaştırmalar yapacak.

Kısa bir süre önce YKY'den çıkan, Bir Mücadele Gazetası! Demokrat İzmir kitabı, bir gazetenin verdiği mücadeleyi, ülkemizin yakın tarihini ve Türk basınının değişmeyen yazgısını anlatıyor. 17 Aralık Pazartesi günü, saat 18:30'da Loca'da yapılacak olan “Bir Mücadele Gazetası! Demokrat İzmir” söyleşisine Prof. Ayşe Öncü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Demokrat İzmir gazetesinin kurucusu Adnan Düvenci'nin oğlu ve gazetenin son sahibi Yusuf Rıza Düvenci konuşmacı olarak katılacak. Söyleşinin moderatörü Aytaç Demirci.

YKY'nin “Psikanaliz Defterleri” başlıklı yayın dizisi dolayısıyla 23 Aralık Pazar günü,
saat 18:00'da Loca'da düzenlenecek olan “Psikanalistlerle Çocuk ve Ergen Söyleşileri”nde “Ergenlik kimin krizidir?” sorusu tartışılacak. Etkinliğin konuşmacıları “Psikanaliz Defterleri” dizisinin yayın kurulu üyeleri Talat Parman ve Sezai Halifeoğlu.

"Oda'nın Konukları" dizisi bu ay Ömer F. Oyal'ı ağırlıyor. Son olarak Zaman Lekeleri kitabı YKY'den çıkan Oyal, 14 Aralık Cuma günü, saat 17:00'da okuyucularıyla bir araya gelecek, kitaplarını imzalayacak.

Yapı Kredi Kültür Sanat ve Bahçeşehir Üniversitesi/Bauart'ın ortak projesi olan “Ender Sesler” konser dizisinin ikinci konserinde Türkiye'nin doğaçlama topluluklarından biri olan Konjo ile besteci, müzikolog ve multienstrümantalist Alper Maral aynı sahnede buluşuyor. 20 Aralık Perşembe günü, saat 20:00'da Loca'da yapılacak olan konserin biletleri Biletix'te.

Bu konularda ilginizi çekebilir