Yılbaşı gecesi seçenekleri III

Yılbaşılar yeni umutlar, yeni hayaller demektir… Bu geceyi, evin dışında program yaparak özel kılmak isteyenler için farklı seçenekler bu köşede…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yılbaşılar zaten yeni umutlar, yeni hayaller demektir… Bu geceyi, evin dışında program yaparak özel kılmak isteyenler için bu haftaki farklı seçenekler şöyle:

Azur Yeniköy

Azur Yeniköy, yılbaşı gecesi için özel bir menü hazırladı. Şef Kahraman Altınkaya'nın yılbaşı menüsünde başlangıçlar arasında somon gravlax, karides pate, turna tarama, akya pastırma, midye füme ve iskorpit ceviche bulunuyor. Meze olarak soğuk sunum ıstakoz, avokadolu ceviz ezme, bademli zaho, sebzeli baharatlı çerkez mezesi, körpe kalamar ve kaşık paella sunan Azur Yeniköy'ün ana yemek menüsünde ise lüfer ızgara, Bodrum dil tava ya da ızgara yer alıyor. Tatlı olarak ise tahinli beyaz çikolatalı cheesecake ve mevsim meyveleri yer alıyor. Azur Yeniköy'de David Şaboy, DJ kabininde yer alıyor. Şaboy'a perküsyon eşlik edecek.

Fairmont Quasar İstanbul

Fairmont'un Asya mutfağı Ukiyo Lounge & Bar'da Beluga havyarlı taze baharatlı blini ve Japon omleti ile başlayan yılbaşı menüsü, çıtır kuzu pirzola ve ördek "gyoza" ile devam ediyor. Çay ile poşe edilmiş ıstakoz, Hindistan cevizi espuma sostan sonra, Asya mutfağının lezzetleri birbiri ardına masadaki yerini alırken gece, beyaz çikolatalı mango mus ile sonlanacak. DJ'in ezgileri eşliğindeki etkinlik, geceyarısından sonra after party ile devam edecek.…

Stations Restaurant'taki açık büfeye, Kübalı şarkıcı Ramirez ve orkestrasının Latin ezgileri eşlik edecek. Salata köşesinden mezelere, deniz ürünleri istasyonundan Uzak Doğu büfesine ve tatlı çeşitlerine kadar birçok seçeneğin bir arada olduğu Stations'ta, yılbaşı gecesi çocuklar için de özel lezzetler olacak.

Four Seasons Hotels Istanbul

Four Seasons Hotel Bosphorus lobide ve YALI Lounge'da yer alacak ‘Çikolata Sanatı'na ait çalışmalar Aralık ayının festival duygusunu yaşatmak üzere özel olarak tasarlanmış. Yılbaşı gecesi ise Four Seasons Hotel Bosphorus'ta Aqua'da düzenlenecek Frozen Zone Gala Yemeği'nde 6 aşamalı yılbaşı yemeği sunulacak. Frozen Zone teması ile dekore edilen mekânda yılbaşı gecesi Maral Ataman ve orkestrası sahne alacak, keman show ve DJ performansla konuklara yeni yıl partisi sunulurken YALI&The Bar'da ise DJ Tarık Sarul müzikleri ile geceye renk katacak. Four Seasons Hotel Bosphorus Balo Salonunda ise Magical Forest Bosphorus Gala Yemeği teması ile düzenlenecek yılbaşı kutlamasında 5 aşamalı menü eşliğinde Brenda ve orkestrası, dans şovları, DJ performans ve Single Ladies Band'in canlı performansı gerçekleştirilecek.

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet ise misafirlerini yılbaşı çamı ile karşılıyor. 31 Aralık akşamı yılbaşını karşılamak üzere planlanan canlı müzik ve DJ performansı konuklara eşlik edecek.

Monochrome

Bu özel akşam için hazırlanan menünün yanı sıra Metin Önderoğlu'nun canlı müzik performansı yer alacak. Menünün başlangıcında ılık polenta, zeytin tapenade, keçi peyniri, kurutulmuş çeri domates, kereviz filizi ve duxelles sos ile servis edilen amuse bouche ve maskarpon kremalı beyaz kök sebzelerinden yapılan Monochrome yılbaşı çorbası yer alacak. 14 saat pişirilmiş brisket tortellini, aromatik balkabağı püresi ve kremalı kestane sos ile lezzetlendirilip servis edilecek. Ana yemek olarak iki alternatif bulunan menüde özel dağ kekiği marineli kuzu pirzolaya ıspanaklı buğday risotto ve domatesli demi glace sos eşlik edecek. Somon fileto ise trüflü bezelye sos, minik taze patatesler ve sotelenmiş yaban mantarı ile sunulacak. Yemeğin finalinde servis edilecek kırmızı orman meyveli "Sabayon", dondurma çeşitleri ve meyve tabağı yer alacak.

Wyndham Grand İzmir Özdilek

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 4 farklı salonda konuklarına farklı alternatiflerle eğlenceli bir gece yaşatmayı amaçlıyor. Konak Salon'unda Cevher Doğan ve Grup A La Jazz ile başlayacak gecenin sonuna doğru Diamond Dans Oryantal ve DJ Mesut yer alacak. Punta Salonu'nda, popüler ve nostaljik şarkılar ile ‘'Grup S'' Gökay Tonbaz ve Handan; Careme Restatuant'ta canlı piyano müziği ve Canan – Erdem ikilisi yılbaşı kutlamasına eşlik edecek. Ozone Night Club'ta ise DJ Alex'in gün ağarana kadar sürecek programı var… Wyndham Grand İzmir Özdilek, minik misafirlerine müzik, dans, animasyon oyuncaklar ve filmler gibi sürprizler sunacak…

Bu konularda ilginizi çekebilir