Yılbaşı gecesi seçenekleri IV

Bir yıl daha geride kalmak üzere... Bu geceyarısı saatler 24.00’ü vurunca 2019’a merhaba diyeceğiz... Yılbaşılar yeni umutlar, yeni hayaller demektir… İşte yılbaşını evin dışında program yaparak özel kılmak, yaşamak isteyenler için farklı seçenekler.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yılbaşılar zaten yeni umutlar, yeni hayaller demektir… Bu geceyi, evin dışında program yaparak özel kılmak isteyenler için bu haftaki farklı seçenekler şöyle:

Ajjna

Ajjna’nın menüsünde yer alan cotoletta al formaggio e pomodoro con rucola, dana antirikot, dana robespierre, farfelle limone e gamberi, ızgara dana bonfile, ızgara kekikli köy pilici, kinoa salata, minestrone çorba, panino con mozarella e roastbeef, pizza al quattro formaggi, pizza robespierre lezzetleri yeni yıla girerken konuklarını bekliyor. Farklı mutfak kültürlerine ait çeşitli yiyecek ve içeceklerin yanında İtalyan mutfağı ağırlıklı bir menü sunan Ajjna’ya Şef Sezgin Can ve 25 kişilik ekibi hayat veriyor.

Hyatt Centric

Hyatt Centric Levent İstanbul, üç farklı seçenek sunan bir yeni yıl paketi hazırladı. Hyatt Centric Levent İstanbul’un Spa Paketi, Terrace Suit’te bir gece konaklama, çiftlere özel spa masajı, Jungle 8’e ücretsiz giriş ve oda içerisinde konuklara ikram edilen çikolata soslu çilek ve içecek sunumlarını kapsıyor. Otel’in diğer paket seçeneği Prime Class ise lüks araçlarla havaalanından otele transfer içeriyor. Paket dahilinde, çilek ve içecek ikramlarının yer aldığı Terrace Suit’te konaklayan misafirler, özel spa masajının yanı sıra Jungle 8’e ücretsiz giriş yapabiliyorlar. Büyüleyici İstanbul Geceleri paketinde ise, havalimanından transfer, Jungle 8’e ücretsiz giriş ve Gold Lounge’da iki kişiye özel akşam yemeği seçeneği yer alıyor.

Kahve Dünyası

Yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen lezzetlerden biri olan gingerbread kurabiyesi, tarçın, zencefil ve Kahve Dünyası’nın yorumuyla bir dondurmaya dönüştü. Yılbaşı dondurması, tamamen ev yapımı tarzında üretiliyor. Tam yağlı Jersey inek sütü, gerçek salep, doğal süt kreması, tarçın, zencefil, karanfil ve gingerbread kurabiyesi parçaları içeren dondurma doğal üzüm pekmezi ile yapılıyor.

The Populist

The Populist’in yılbaşı menüsünde kestaneyle hazırlanan başlangıçlar dikkat çekiyor. Frankfurter sosis, portakal soslu kestane salatası ve portobello pizzetta bulunuyor. The Populist yılbaşı menüsünün ana yemek seçeneğinde hindi geleneği bu yıl da devam ediyor. Yoğurt sos, kestaneli iç pilav, orman meyveli lahana marmeladı ve ananasla servis edilen hindiden sonra menü, çikolatalı pasta ile sona eriyor. bomontiada ve Bebek şubelerinde eğlenceli bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapacak olan The Populist’te DJ performansları da yer alacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir