22. GAPSHOES Fuarı açılıyor

Çarşamba günü açılacak ve 750 markanın yer alacağı fuarı, 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Bu yıl 22'ncisi düzenlenecek "22. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES)", kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Odası ve KOSGEB destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde organize edilen GAPSHOES, 16 Aralık Çarşamba günü başlayacak. 

Yaklaşık 270 firma ve 750 markanın katılacağı fuara Adana, Ankara, Antakya, Çankırı, Çorum, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Osmaniye, Samsun, Sinop ve Şanlıurfa'dan ayakkabı, terlik, deri, saraciye üreticileri ve ayakkabı makine üreticileri katılacak. 19 Aralık Cumartesi gününe kadar gezilebilecek organizasyonu, Türkiye'nin farklı bölgelerinden ve yurtdışından 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Fuarda, firmaların kış kreasyonları tanıtılacak.  

Etiyopya'dan alım heyeti gelecek

GAPSHOES Fuarı için bu yıl başta Etiyopya olmak üzere Azerbaycan, Irak, Türk Cumhuriyetleri, Afrika ve Avrupa'nın bazı ülkelerinde tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.  

Görüşmeler çerçevesinde Etiyopya'dan gelecek alım heyetiyle dört gün boyunca görüşmeler gerçekleştirilecek. Öte yandan bu yıl ilk defa Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği de fuarda stant açacak.  

Suriye'den 11, Çin ve Irak'tan birer olmak üzere uluslararası 13 katılımcı da fuardaki yerini alacak.