5 ildeki taşınmazların ihale süreleri uzatıldı

19 Eylül'den itibaren ihaleye çıkarılan; Batman, Hatay, Aydın, İstanbul ve Muğla'da yer alan taşınmazların özelleştirilmesi için yapılacak ihalelerin son teklif verme tarihleri 21 Kasım’ a kadar uzatıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 19 Eylül 2014 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkılan; Batman’ın Kozluk ilçesi, Hatay’ın Dörtyol ilçesi, Aydın’ın Merkez ilçesi, İstanbul’un Kartal ilçesi, Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan taşınmazların satış yöntemiyle özelleştirilmesi için yapılacak ihalelerin son teklif verme tarihlerinin 21 Kasım’ a kadar uzatıldığını bildirdi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 19 Eylül 2014 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkılan; Batman’ın Kozluk ilçesi, Hatay’ın Dörtyol ilçesi, Aydın’ın Merkez ilçesi, İstanbul’un Kartal ilçesi, Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan taşınmazların satış yöntemiyle özelleştirilmesi için yapılacak ihalelerin son teklif verme tarihi 21 Kasım 2014 Cuma günü saat 17.00’ye kadar uzatıldı.

Teklifler, Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesinde yer alan hususlar dikkate alınarak hazırlanacak.  Teklifler, 21 Kasım 2014 Cuma günü saat 17.00’ye kadar İdare’nin belirtilen adresine elden teslim edilecek. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra İdare’ye intikal edecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir