Adana Demirsporlular'a özel Flexi Card

Taraftarlar, yaptıkları harcamalarla takımlarına destek olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bankası'nın kart sahibinin harcama ve ödeme alışkanlıklarına göre kişiselleştirilen kredi kartı Flexi, Adana Demirspor için özel bir kredi kartı çıkarttı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Adana Demirspor taraftarlarının, takımlarına özel "Flexi Card" ile yaptıkları harcamalarla kulüplerine destek olabileceği kaydedildi.

Açıklamada, bugüne kadar tüm bankaların, özellikle 4 büyük futbol takımını düşünerek tasarladığı taraftar kartlarının, Garanti Bankası'nın Flexi Card'ı ile Anadolu takımlarının da hizmetine sunulduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, şunları kaydetti:

"Bildiğiniz gibi, ülkemizde taraftarlık oldukça önemli bir kavram. Her spor dalı gibi futbol da ancak taraftarların desteğiyle gelişebiliyor. Bu düşünceden hareketle Anadolu'daki futbol takımlarımıza maddi kaynak sağlayarak, Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunmayı amaçladık."

Adana Demirspor Başkanı Bekir Çınar da açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

"Ülkemizde, özellikle ikinci ligdeki takımların yüzde 80'i belediye bütçeleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Kulüplerin kendilerine yetebilen bütçeler oluşturabilmesi, ancak düzenli gelir kaynaklarıyla mümkün. Bu doğrultuda kulübümüzün kurumsallaşma adına atacağı önemli adımlardan biri Adana Demirspor için bir kredi kartı tasarlanmasıydı.

Türkiye'de önemli bir taraftar kitlesi bulunan Adana Demirspor camiasının, kulübün amblemini taşıyan Flexi'ye sahip çıkacağından eminiz. Böylece taraftarlarımıza, Flexi ile yapacakları alışverişler sayesinde, kulübümüzü maddi anlamda da destekleme imkanı sağlamış oluyoruz."