Albayrak: Burası bölge istihdamına katkı sağlayacak

Albayrak, Tekirdağ'da Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'ye (ÇEDAŞ) ait çağrı merkezinin açılışına katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cengiz ve Kolin Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren BEDAŞ ve ÇEDAŞ'a ait çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Çağrı merkezinin Tekirdağ'a hayırlı olmasını dileyen Albayrak, "Burası inşallah bölge ekonomisine, istihdamına ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Çağrı merkezlerinin, tüm Türkiye'de elektrik dağıtım sektöründeki müşteri memnuniyetine ve vatandaşlarımızın çok daha hızlı hizmet almasına vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Açılışın ardından Bakan Albayrak ve beraberindeki heyet çağrı merkezini gezerek, bilgi aldı.

Açılışa, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Kolin Holding Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Cengiz, BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu ve ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa da katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir