Arnavutluk firması patlayıcı ürün bayiliği istiyor

Arnavutluk’ta lisanslı olarak patlayıcı ürün ithalatını ve toptancılığını yapmakta olan firma bayilik alabileceği tedarikçiler aradığını beyan etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arnavutluk piyasasındaki malların yaklaşık %80’i ithal edilmektedir. Bu ülkenin karayoluyla Tiran, denizyoluyla da Durres şehirlerine gelen mallar ithalatçısı tarafından perakendecilere sunulmaktadır. Yaş sebze ve meyve Lushnje ile Tiran’da pazara sunulmaktadır.

Arnavutluk’un 2015 yılında %2,7 oranında büyüdüğü tahmin edilmektedir. 2016 yılında büyüme oranının %3,4 olacağı beklenmektedir. Ülkenin yıllık enflasyon rakamları da 2013’teki %1,9’dan sonra 2014 yılında %1,6 olarak gerçekleşmiştir. 2015 yılında enflasyon %1.9 oranında gerçekleşmiştir.

Sanayi sektörünün, madencilik ve imalat alt dallarındaki üretim kapasitelerinde son yıllarda bir canlanma görülmektedir. Bu sektörde yabancı yatırımlar çimento, gıda, alüminyum profil gibi imalat sanayinde, son iki yıldır da madencilikte yoğunlaşmış, ihracatta önemli artış kaydedilmiştir.

İnşaat sektörü, % 5 oranında büyüme göstermiş, posta ve iletişim hizmetlerinde yine %5 oranında büyüme görülmektedir. Tarım sektöründe büyüme oranı ise %2.8 olarak gerçekleşmiştir.

Arnavutluk’ta uzun süredir patlayıcı ürünlerin izin lisanslı olarak ithalatını ve toptancılığını yapmakta olan bir firma Türkiye’den patlayıcı malzemeler ile buna bağlı tüm diğer ürünlerin ithal etmek istediğini, bayilik alabileceği tedarikçiler aradığını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are "DEFEX" company, that operate in Albanian market for trading explosives in several years. Our company owns a number of licenses for the use of their allowance.
We are looking for a very successful company that offer high quality of products in the European
Explosives market, what we are interested.

You have had relations with the Albanian market and if you are interested in cooperation we are willing to operate together offering us explosives.
Our projects are very ambitious and with very strong support.
For this reason we also need ambitious and powerful associates.

We hope you will evaluate this email bilateral cooperation taking us back a reply email for a possible meeting between the parties.

https://turkishexporter.net/en/Leads/347791_explosive-products-requested-to-import-to-albania

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir