Avea'dan 'Aveaiş' platformu

Avea 3 yılda kurumsal abone sayısını 4 katına, Avealı şirket sayısını ise 5,5 katına çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter, Avea olarak 3 yılda kurumsal abone sayısını 4 katına, Avealı şirket sayısını ise 5,5 katına çıkardıklarını belirterek, "Kurumsal segmentte de kazandığımız 17 bin şirket ve toplam 90 bin hat ile tercih edilen operatör olduk" dedi.

Avea'nın KOBİ'ler ve büyük ölçekli kurumlar için oluşturduğu Aveaiş platformunun tanıtımı, yeni tarife ve işbirliği paketini paylaşmak üzere düzenlenen basın toplantısında Okter, mobil telekomünikasyon sektörünün son 3 yılına bakıldığında hızlı gelişme yaşandığını, bireysel ve kurumsal alanda etkin rekabet ortamının oluştuğunu kaydetti.

TÜİK'in 2008 Aralık'ta yayımladığı rapora göre 2,4 milyon işletme ve 9 milyon çalışanıyla kurumsal pazarın, GSM sektörü açısından çok büyük potansiyele sahip bulunduğunu aktaran Okter, bu pazarın yarıdan fazlasının kurumsal hat sahibi olarak ürün ve hizmetlerden henüz faydalanmadığını söyledi.

Okter, özellikle KOBİ'lerin verimliliğini artırması ve büyümesinde iletişim ihtiyaçları için GSM operatörlerinin önemli yer tuttuğunu belirtti.