Bauhaus, en büyük mağazayı Etlik'te açtı

Ankara'da ikinci mağazayı açtıklarını belirten Genel Müdür Yelmer, 2 mağaza daha açacaklarını aktardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Bauhaus'un Türkiye'deki en büyük mağazası, Ankara Etlik'te hizmete girdi.

Bauhaus Etlik mağazasının satışa başlamasından sonra gazetecilerle mağazayı gezen Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, 16 bin metrekare üzerine kurulu yaklaşık iki futbol sahası büyüklüğündeki mağazada, 120 bin çeşit ürünün satışa sunulduğunu belirtti.

Geçen yıl ağustos ayında Ankara'daki ilk şubeyi açtıklarını ifade eden Yelmer, bu yıl için Ankara'ya ikinci bir mağaza açmayı planladıklarını ve bu hedefi gerçekleştirdikleri için de mutlu olduklarını söyledi.

Bauhaus mağazalarında tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her türlü ürünü tek çatı altında bulabildiklerine işaret eden Yelmer, "Yeni uzmanlık satış merkezlerimizle daha geniş ve daha zengin ürün çeşidini sunuyoruz" dedi. Yelmer, tüketicilere her türlü ürün grubu ve fiyat kategorisinde "çeşit özgürlüğü" sunduklarını kaydetti.

Mağazaların yerini seçerken yerleşim yerlerine yakın ve ulaşımı kolay alanları tercih ettiklerini ifade eden Yelmer, İstanbul'da 3 mağazaları bulunduğunu, Ankara'da ikinci şubeyi açtıklarını, İzmir'de de şube açacaklarını söyledi. Yelmer, mevcut potansiyeli göz önüne alarak Ankara'nın doğu ve batısına birer olmak üzere iki tane daha şube açmak istediklerini bildirdi.