Beko, Şanghay'ın çamaşırını yıkadı

Marka tanıtımı kapsamında ücretsiz çamaşır yıkama etkinliği düzenledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Arçelik, Çin pazarında Beko markasının tanıtımı ve marka bilinirliğinin artması amacıyla, Şanghay'da "Beko washes Shanghai" (Beko Şanghay'ı yıkıyor) ücretsiz çamaşır yıkama etkinliği düzenledi.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Zhong Shan Park alanında gerçekleştirilen sadece Zhong Shan Park alanı ile sınırlı kalmayıp Şanghay'ın 12 bölgesinden gelen katılımcılarla birlikte, yaklaşık 300 bin kişiye ulaştı.

Etkinlik alanına kurulan dev Beko çamaşır makinesi ile tüketicilerin gözünde "Beko = çamaşır yıkamak" algısının pekiştirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yan yana dizilen Beko marka çamaşır makineleri ve kurutucularla ziyaretçilere ücretsiz çamaşır yıkama ve kurutma imkanı sağlandı. Tüketicilerle güçlü ve sıcak bir etkileşim sağlayan ve Beko markasını tercih etmelerini teşvik etmeyi amaçlayan etkinlik, interaktif köpük makinesi ile tam bir şölen havasına dönüşerek özellikle çocuklar ve ebeveynleri için bir eğlence ortamı haline geldi.

Kampanya sonucunda, 295 kişinin 1.307 adet çamaşırı ücretsiz yıkandı ve toplamda 27.360 adet yıkama demosu yapıldı. Katılımcılarla anketler yapılarak bilgilendirici broşürler ve çeşitli promosyon malzemeleri dağıtıldı. Ziyaretçiler, Beko yetkilileriyle birebir görüşerek Beko markası ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler edindi. Basında da geniş yankı uyandıran kampanya süresince Beko markasının bilinirliği yüzde 93 arttı."