Botaş müdürü görevden alındı

BOTAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Şenel görevinden alındı. Bu arada Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü’ne Ali Arslan, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’ne Selim Yeşilbaş’ın ataması ya

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Şenel görevinden alındı. Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü’ne Ali Arslan, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’ne Selim Yeşilbaş getirildi.

Başbakan Yardımcılığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Hazine Müsteşarlığı'nda açık bulunan Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü’ne Ali Arslan atandı. Hazine Müsteşarlığı’nda açık bulunan Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğü’ne Selim Yeşilbaş getirilirken, Genel Müdür Yardımcılıklarına ise Korhan Erdoğan, Edip Yılmaz, Mehmet Ali Ertunç atandı. Bu arada Hazine Müsteşarlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı’na Dr. Mustafa Duran’ın ataması yapıldı. Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı’na Tahir Canatan getirilirken, Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdür Yardımcılığı’na Hayrettin Demircan’ın ataması gerçekleştirildi.

Şenel Görevden Alındı

BOTAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Şenel, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdür Yardımcılığı'na İbrahim Demirer atanırken, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'na Mustafa Arı getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına atama

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda açık bulunan Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığı’na Yakup Sefer atanırken, Bakanlık Müşavirliği'ne Ömer Osman Moroğlu ile Arslan Ağca’nın ataması yapıldı. Bu arada Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlükleri'ne de atamalar yapıldı. Buna göre İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Tevfik Usta, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Ragibe Coşkun, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Kaptan Kılıç, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Murat Kahraman, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Faruk Töremiş, Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Mehmet Karabağ, Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Serkan Işık, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Hasan Eken, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Adnan Korkmaz, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Müslüm Yalçın, Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Şahin atandı.

(ANKA)
 

Bu konularda ilginizi çekebilir