Cannes'da Türkiye'nin yatırım ortamı tartışılacak

Cannes'da gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2014'te, Türkiye'nin yatırım ortamı tartışılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fransa''nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2014'te, "Türkiye'de Doğrudan Yatırım İmkanları" başlıklı bir panel düzenlenecek. 

 Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden (AYD) yapılan açıklamaya göre, bu yıl 20. yılını kutlayan dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2014, 19-21 Kasım tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara 67 ülkeden 685 stant, 2 bin 400 perakendeci, 2 bin 300 geliştirici ve 900 yatırımcı olmak üzere toplam 8 bin 300 kişinin katılımı bekleniyor. 

MAPIC 2014 kapsamında, 20 Kasım'da "Türkiye'de Doğrudan Yatırım İmkanları" başlıklı bir panel de düzenlenecek. Palais des Congras Champs-Elysees Room'da saat 09.30-10.15 arasında gerçekleştirilecek panelin açılış konuşmasını, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur yapacak. Moderatörlüğünü AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün üstleneceği panelin konuşmacıları, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Daire Başkanı Arda Ermut, MULTI Üst Yöneticisi (CEO) Jaap Blokhuis ile Corio NV Üst Yöneticisi (CEO) Gerard Groener olacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir