Çukurova Gıda ve Adana Ambalaj Fuarı açıldı

4 gün açık kalacak fuara, yurtiçi ve yurtdışından 30 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen Çukurova Gıda ve Adana Ambalaj Fuarı, düzenlenen törenle açıldı. 

Adana Valisi Mustafa Büyük, TÜYAP Fuar Merkezi'ndeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Marmara Bölgesi'ne alternatif bir kalkınma bölgesi olarak Çukurova'da gelişmeyi ve kalkınmayı sağlayacak her türlü faaliyetin arkasında yer aldıklarını söyledi. 

Bu gelişmeyi sağlayacak önemli aktör ve enstrümanlar olduğunu dile getiren Büyük, "Bu önemli enstrümanlardan birisi de bu tür fuar organizasyonlarıdır. Fuarlar, ürettiğiniz şeylerin sunulmasını sağlıyor. Şehirlerin ve bölgelerin algısını değiştiriyor. O nedenle değerli faaliyetlerdir. Bu faaliyetlere tüm kuruluşların destek vermesi çok önemli. Umarım bu fuarımız, diğer fuarlara güzel örnek olacak bir organizasyon olur" diye konuştu. 

TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise fuara yurtiçi ve yurtdışından 105 firmanın katıldığını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Yaklaşık 9 yıldır sürdürdüğümüz fuarımıza bu yıl yurtiçi ve yurtdışından 30 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Bu fuarımızda geçmiş yıllardaki fuarlara nazaran bazı yeniliklerimiz var. Bunlardan birisi, ülkemizdeki önemli otel ve perakende zincirlerinin satın alma müdürleriyle bölgemizdeki tedarikçileri bir araya getireceğiz. Düzenlenecek etkinlikle ikili görüşmeler yapabilecekler. Cuma günü ise gıda sektörünün 400'ün üzerinde önemli ismini 'Gıda Sektörü Adana Buluşması' adı altında, ilimizde ağırlayacağız. Ayrıca, akademisyenlerimiz, tüketicinin beynini okuyarak hangi markayı neden tercih ettiğini belirleyen 'Nöro pazarlama' ile ilgili bir konferans verecekler." 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek fuarı ziyarete açtı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir