Electro World, iki yeni mağaza açtı

Electro World, İstanbul Bostancı ve Ankara Gordion AVM mağazalarını hizmete açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Uluslararası elektronik mağazalar zinciri Electro World, İstanbul Bostancı ve Ankara Gordion AVM mağazalarını hizmete açtı.

Electro World'den yapılan yazılı açıklamada, Türk tüketicisinin, tüketici elektroniği alışverişlerinde her geçen gün kendini geliştirdiği vurgulanarak, Electro World'ün, doğru ürünleri en uygun fiyatlarla sunarak kampanya ürünlerinde stok yapısını da güçlü tutarak, açılışlarda yoğun ilgi gördüğü kaydedildi.

İki Electro World mağazasının açılışına gösterilen yoğun ilginin, Türk tüketicisinin son 3 yılda kendini ne kadar geliştirdiğini bir kez daha gözler önüne serdiği ifade edilen açıklamada, açılış günü mağazalara toplam 25 bin 430 kişinin giriş yaptığı, yaklaşık 28 bin adet ürünün satıldığı ve 52 kasanın 16 saat boyunca aralıksız hizmet verdiği belirtildi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, açılışlara ilişkin yaptığı değerlendirmede, yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirerek, müşteriyi dinlemenin fakat en önemlisi onları anlamanın ve gerçek ihtiyaçlarını tespit etmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini ifade etti.

Açılış günlerine özel kampanya ve destek ürünlerinin doğru ürünler olduğunu ve fiyat dengelerinin de doğru pozisyonlandığını kaydeden Özbek, bunun sonucunda İstanbul Bostancı ve Ankara Gordion alışveriş merkezlerinde açılış günü sabahın erken saatlerinde büyük bir yoğunluk yaşandığını belirtti.

Özbek, yatırımlarını hızlandırdıklarını ve yıl sonu itibarı ile toplam mağaza sayısını 12'ye çıkartarak, yaklaşık 8 futbol sahası büyüklüğünde bir satış alanına ulaşacaklarını bildirdi.