Endonezya pişmaniye imalat makineleri satın alacak

Endonezya'dan küçük kapasiteli pişmaniye imalat makineleri ithal talebinde bulunan firma, Türkiye’den tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya şekerleme üretiminin önemli bir bölümü çoğu batılı gelişmiş ülkelerde yeralan ve sahip oldukları sermaye birikimi, büyük üretim kapasitesi, uzun yıllara dayalı tecrübe, etkin ve yaygın dağıtım kanalları avantajını kullanan, devasa boyutlu üreticiler tarafından yapılmaktadır. Dünya şekerli ve çikolatalı mamuller toplam üretimi yaklaşık 11.2 milyon ton olup, toplam dünya üretiminin yaklaşık yüzde 45’i dünyanın birçok bölgesinde yatırımları bulunan az sayıda firma tarafından gerçekleştirilmektedir. 

Gelir düzeyi ile doğru orantılı olarak kişisel gelir seviyesi yüksek ülkelerde, kişi başına tüketilen şekerli ve çikolatalı mamuller de doğrudan ihtiyaç maddesi olmaması ve kişisel zevk ve tercihlere bağlı olması dolayısıyla yüksek miktarlarda bulunmaktadır. 

Endonezya' dan küçük kapasiteli pişmaniye imalat makineleri ithal talebinde bulunan firma, Türkiye’den tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326798_pismaniye-making-machines-buy-request-from-indonesia 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir