ERDEMİR'den çalışanlarına bin lira bayram harçlığı

Şirket, yaklaşan bayram ve okulların açıldığı dönemi dikkate alarak çalışanlarına kişi başına net bin liralık destek ödemesi yapmaya karar verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Yönetimi, Ramazan ayı, yaklaşan bayram ve okulların açıldığı dönemi dikkate alarak çalışanlarına kişi başına net bin liralık destek ödemesi yapmaya karar verdiğini duyurdu.

ERDEMİR'in, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, ödemelerin 14 Eylül Pazartesi günü çalışanların hesaplarına yatırılacağı ve kararın ERDEMİR'in sahip olduğu İskenderun Demir ve Çelik A.Ş ile diğer bazı şirketlerinde de geçerli olacağı bildirildi.

Açıklamada, Erdemir Grubu'nun bu şekilde yapacağı ödemeler toplamının vergiler dahil yaklaşık 22 milyon lira mertebesinde olmasının planlandığı kaydedildi.

Alınan kararda, ekonomik krizin aşılmasında Erdemir Grubu çalışanlarının Türkiye ve dünya demir çelik sektöründe göstermekte olduğu örnek dayanışmaya dikkat çekilerek,  krizin zorluklarının birlik, beraberlik ve karşılıklı özverili çalışmayla aşılacağına dair olan inanç vurgulandı.