FİBA Grup, İnegöl AVM'yi satın aldı

Fiba Grubu Şirketlerinden Fiba Commercial Properties, Bursa’nın ilk Açık Alışveriş Merkezi olan İnegöl AVM’yi, Kırcalı Yapı’dan satın aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA- Fiba Grubu Şirketlerinden Fiba Commercial Properties, Bursa'nın ilk açık alışveriş merkezi olan İnegöl AVM'yi, Kırcalı Yapı'dan satın aldı.

Fiba Gurubu bünyesinde bulunan Fiba Commercial Properties'in yurt içi ve yurt dışında 8 alışveriş merkezi, 500 bin metrekareden fazla kiralanabilir alan, 850'yi aşkın marka ve mağaza ile Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova'da alışveriş merkezleri, ofis binaları ve rezidans operasyonları bulunuyor.

İnegöl AVM ile birlikte Fiba Commercial Properties'in AVM sayısı 9'a yükseldi. İnegöl AVM; açık alışveriş merkezi konsepti, sokakları ve marka karması ile Marmara Bölgesi'nin en dikkat çekici AVM yapılarından biri. 70 bin metrekare alanda toplam 60 bin metrekare inşaat üzerine kurulu özel bir peyzaja sahip. Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Fiba Commercial Properties olarak bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da benzer fırsatları değerlendirmeye ve Ticari Gayrimenkul sektöründe, özellikle Anadolu'da, büyümeye devam edeceklerini belirtti.

Fiba Commercial Properties CEO'su Yurdaer Kahraman da, portföylerine kattıkları İnegöl AVM'nin, İnegöl ve çevresinde oldukça ilgi gördüğünü vurgulayarak, Fiba olarak yurt içi ve yurt dışındaki yatırımlarından elde ettikleri tecrübelerini buraya da aktarıp, AVM'nin mevcut algısına değer katarak daha da güçlendirmeyi istediklerini söyledi.