Halk Bankası'ndan ŞUTSO üyelerine kredi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Halk Bankası ile 3 milyon TL tutarında destek kredisi kaynak aktarımı protokolü imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), küresel krizin etkilerini hafifletmek ve üyelerine kolaylık sağlamak amacıyla, Halk Bankası ile 3 milyon TL tutarında destek kredisi kaynak aktarımı protokolü imzaladı.

ŞUTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu kredi protokolü; ŞUTSO Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin ile Halk Bankası Şanlıurfa Şubesi Müdürü Önder Kayvar arasında imzalandı.

Ertekin, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, ŞUTSO'ya yeni bir bina yaptırmak için yıllardır biriktirdikleri kaynağı meclis kararıyla üyelere kredi desteği olarak sunmaya karar verdiklerini belirtti.

Bu kapsamda Halk Bankası aracılığıyla üyelerine 10-30 bin TL'lik kredi imkanı sağladıklarını anlatan Ertekin, "Düşük faiz oranıyla verilecek kredilerin vadesi ise 12 ay olacak. İşlemler için üyelerden yalnızca 200 TL  masraf alınacak. Uygulamanın üyelerimize kriz döneminde katkı sağlayacağını umuyoruz" şeklinde konuştu.

Halk Bankası Şanlıurfa Şubesi Müdürü Önder Kayvar ise protokolün ŞUTSO üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.