Halkbank, Edirne TSO kredi protokolünü yeniledi

Protokol gereği oda üyesi firmalara 36 aya kadar aylık eşit taksitlerle azami 500 bin TL aylık eşit taksit ödemeli nakit kredi kullandırılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

EDİRNE - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Halkbank arasında devam eden kredi protokolü yenilendi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Alamut, ETSO'da gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, oda olarak bugüne kadar bankalarla üye firmaların finansman kaynaklarına daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla çeşitli anlaşmalar yaptıklarını belirtti.

Halkbank'a üyelerine sağladığı kolaylıklar nedeniyle teşekkür eden Alamut, "Daha önce yaptığımız anlaşmalar çerçevesinde üye firmalarımız Halkbank'tan çeşitli krediler kullandılar. Halkbank'a üyelerimize sağladıkları kolaylıklar için teşekkür ederiz. Halkbank'ın tabana yayılmış ve en küçük esnaftan KOBİ'lere kadar her zaman yanımızda olduğunu hissettiğimiz bir bankadır" dedi.

Halbank Trakya Bölge Koordinatörü Hasan Topal ise Halkbank olarak üreten Türkiye'nin KOBİ'lerine verdikleri desteği sürdürdüklerini belirtti.

Daha sonra Alamut ve Topal iki kurum arasındaki kredi protokolünü imzaladı.

Protokol gereği oda üyesi firmalar 36 aya kadar aylık eşit taksitlerle azami 500 bin TL aylık eşit taksit ödemeli nakit kredi kullandırılacaktır. Ayrıca oda üyelerine azami 60 ay vadeye kadar TL, USD veya euro cinsinden Finansal Destek Kredisi (FDK) kullandırılacak.