Hilton Hotel, isim değiştirdi

Hilton Hotel Corporation adını Hilton Worldwide olarak değiştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Hilton Hotel Corporation'un adını Hilton Worldwide olarak değiştirdiği bildirildi.

Hilton'dan yapılan açıklamada, şirketin Beverly Hills California'daki global merkezinin kısa bir süre önce McLean Virginia'ya taşındığı, bu adımı şirketin yeni adı ve logosunun izlediği belirtildi.

Açıklamada, yeni şirket ismi ve logosunun uluslararası büyümeyi temsil ettiği, "Worldwide" (dünya çapında) kelimesi ve yeni logonun, şirketin dünyanın dört bir yanındaki tüm otellerini başarı vizyonuyla tek bir çatı altında birleştirdiği kaydedildi.

Açıklamada, Hilton'un "Müşteri Sadakat Programı" markası olan "Hilton HHonors"un da bundan böyle yeni şirket kimliğini ve logosunu kullanacağı ifade edildi.

Hilton Worldwide'ın bünyesindeki 10 markasıyla 77 ülkede 3 bin 300'den fazla oteli bulunduğu hatırlatılan açıklamada, şirketin bu yıl büyüme hedefleri doğrultusunda 300'den fazla otel açmayı planladığı kaydedildi.

Hilton Worldwide Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Christopher J. Nassetta da yeni isim ve logoya ilişkin değerlendirmesinde, şirket tarihinde olağanüstü dinamik bir süreç yaşadıklarını belirterek, "İsim ve logomuz değişirken şirketimizin en iyi özellikleri olan ve konuklarımız için ayrıcalıklı bir deneyim anlamına gelen ekip üyelerimizin tutkusu, bağlılığı ve yüksek standartları aynı şekilde devam etmektedir" dedi.