Hırvatistan, Türkiye'den parafin wax satın almak istiyor

Türkiye'den parafin wax ithal etmek isteyen Hırvatistanlı firma, tedarikçi firmalarla iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Balkan Yarımadasının kuzeybatısında yer alan Hırvatistan’ın, kuzeyinde Macaristan, güneyinde Bosna-Hersek ve Karadağ, batısında Adriyatik Denizi, kuzeybatısında Slovenya, kuzeydoğusunda ise Sırbistan Cumhuriyeti bulunmaktadır. 

Ülkenin başlıca doğal kaynakları az miktarda petrol, doğalgaz ve kömür, düşük kaliteli demir cevheri, boksit, alçıtaşı, silis, kil, tuz, orman ve su kaynaklarından oluşmaktadır. 

Hırvatistan 1 Temmuz 2013 tarihinde AB’nin 28.üyesi olmuştur. Ekonomi yönetimi, AB üyeliğinin getireceği fırsatlardan asgari oranda yararlanmak amacıyla, ülkenin rekabet gücünün artırılmasına yönelik politikalara yoğunlaşmış bulunmaktadır. 

İtalya, Bosna-Hersek, Almanya, Slovenya ve Avusturya Hırvatistan’ın geleneksel olarak yoğun ticari ilişkilerinin bulunduğu ülkeler durumundadır. Hırvatistan’ın en fazla ithalat yaptığı ülke Almanya'dır. İthalat yapılan ülkeler arasında ikinci sırada yer alan İtalya olup üçüncü sıradaki Slovenya vardır.

Türkiye'den parafin wax ithal etmek isteyen Hırvatistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323988_quote-for-paraffin-wax-requested-from-croatia 

Bu konularda ilginizi çekebilir