Hong Kong ve Çin'in lüks tüketim ürünleri İstanbul'da

Hong Kong ve Çin'in lüks tüketim ürünleri, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı'ında, Hong Kong ve Çin'in lüks tüketim ürünleri sergilenecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Lüks tüketim ürünlerinin sergileneceği LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı, 12-14 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 

LifeStyle Expo açıklamasına göre, Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) ve Çin'in Guangdong Eyaleti Ticaret Departmanı (GD-DOC) tarafından Hong Kong ile Guangdong ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik düzenlenen LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı bu yıl ikinci kez kapılarını açacak. 

Asya'nın moda ve tasarım merkezi Hong Kong ve dünyanın üretim merkezi Guangdong bölgesinden 200'e yakın firmanın ürün sergileyeceği fuar, 12-14 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı'na Türkiye ve çevre ülkelerden ithalatçılar, distribütörler, satın alma yetkilileri ve perakendecilerin katılması bekleniyor. 

LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı'nda, beş ana kategoride "lifestyle" ürünler geniş bir yelpazede sunulacak. Kategoriler tüketici elektronikleri, lüks hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, moda aksesuarları ile kol ve duvar saatlerinden oluşacak. Hong Kong'un ve Guangdong'un önde gelen firmaları, Türkiye ile ticaret köprüleri kurmak için fuarda yerini alacak. Fuar özellikle Hong Kong'lu moda tasarımcılarının çalışmalarını ön plana çıkaracak. 

Ayrıca HKTDC, Türk alıcılar için isteklerine göre online kaynak çözümleri ve yayınlarının yanı sıra iş eşleştirme hizmetleri de sağlayacak. LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı'nda Türk alıcılar, ürün çeşitlerini tedarikçilerle yüz yüze görüşerek satın alabilecek. 

Tamamı Asya kökenli olan firmaların katılacağı LifeStyle Expo fuarları, daha önce Macaristan, Çin, Hindistan, Polonya, Endonezya ve Dubai gibi önemli merkezlerde gerçekleştirildi. 

"www.lifestyleexpoinfo.com/istanbul" adresinden ya da 0212 287 46 78 nolu telefondan fuar hakkında detaylı bilgi alınabilecek ve ziyaretçi ön kaydı yaptırılabilecek.