İbrahim Tatlıses, İstanbul'da otel yapacak

Tatlıses, İstanbul Seyrantepe'deki kebap salonunun yerine 4 yıldızlı otel yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - İbrahim Tatlıses, İstanbul Seyrantepe'deki kebap salonunun yerine yapmayı planladığı 4 yıldızlı otel için Kuşadası'ndaki oteli ile yerel yayın yapan Tempo TV'yi satışa çıkardığını bildirdi.

Tatlıses, işletmeciliğini yaptığı ve otele dönüştürmeyi planladığı kebap salonunda düzenlediği basın toplantısında, Tatlıses Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki 149'u standart, 4'ü engelli, 4'ü süit odası olmak üzere toplam 157 odalı, yüzde 90 kapasiteyle çalışan oteli satışa çıkarttığını belirtti.

Otelin yanı sıra yine şirket bünyesinde bulunan ve yerel yayın yapan Tempo TV'yi de satışa çıkardığını ifade eden Tatlıses, şöyle konuştu:

"Bu kebap salonunu, 4 yıldızlı otel yapma projemiz gündemde. Kebap salonunun ilerisinde bir yer kiraladık. Kebap salonunu oraya taşıyacağız. İnsanları bu salondan mahrum etmeyeceğiz. Ancak şu anki salonun bulunduğu binayı yıkıp, yerine otelimizi inşa edeceğiz. 24 saat çalışan bir otel lazım bana. Onu da İstanbul'da gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Kuşadası'ndaki otelle ilgili hiçbir sorun yoktur. Acentelerin bağlantısını olduğu gibi alıcı şahsa devredebilecek durumdayız. Pazarlığa açığız. Kriz ortamında kimseyi sıkmak durumunda değilim."

Tatlıses, şirketler grubunun 2 değerli mal varlığını, ekonomik krizin tüm dünyayı etkilediği bir dönemde daha çok büyümek ve yeni istihdam alanları yaratmak için satışa sunduğunu sözlerine ekledi.