”İhracatçı arkadaşlarımın gösterdiği vefa beni mutlu ediyor”

Satıcı, TİM seçimleri öncesinde yaptığı ziyaretlere ilişkin açıklama yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, TİM seçimleri öncesinde yaptığı ziyaretleri sırasında ihracatçı arkadaşlarının gösterdiği vefanın kendisini mutlu ettiğini bildirdi.

Oğuz Satıcı, Mersin'de, Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin (AKİB) temsilcileriyle, TİM'in 9 Eylül'de yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olan başkanvekili Mehmet Büyükekşi ile biraraya geldi. Satıcı, toplantının ardından AKİB Başkanlar Kurulu Başkanı Bülent Aymen, TİM Başkanvekili Adnan Ulubaş ile birlikte Adana'da kurulu MENSA Mensucat Sanayi A.Ş.'yi ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Mehmet Ulutaş ile görüştü.

Satıcı, ziyarette, TİM seçimleri öncesi Türkiye'nin değişik kentlerindeki ihracatçı birliklerini ziyaret ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu ziyaretlerim sırasında arkadaşlarımız bize karşı büyük bir gönül çemberi kurdular. Ziyaretlerimizde, 7 yıllık süre içinde acı tatlı neler yaptığımızı konuşuyoruz. Arkadaşlarımızın birçoğu seçimlerde bizimle birlikte hareket edeceklerini ifade ediyorlar. Bizim en büyük kazancımız bu. İhracatçı arkadaşlarımın gösterdiği vefa beni mutlu ediyor."

MENSA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ulutaş ile AKİB Başkanlar Kurulu Başkanı Aymen de TİM seçimlerinde başkanlığa aday olan Büyükekşi'yi destekleyeceklerini söylediler.