İSO'da meclisteki değişim yönetime yansıyacak

İstanbul Sanayi Odası'nın meclis üyelerinin yüzde 44'ü 2 Nisan'da yapılan seçimler sonucunda yeni isimlerden oluşmuştu. Bu değişim kendini yönetim kurulunda da gösterecek. Bahçıvan'ın tek aday olduğu yönetim kurulu seçiminin ardından, İSO yönetiminin yarısı değişecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SERCAN AKINCI

İSTANBUL - İstanbul Sanayi Odası (İSO) yeni yönetim kurulu, TOBB delegeleri ve disiplin kurulunu belirlemek için sandık başında. Erdal Bahçıvan'ın tek aday olduğu seçimlerin ardından yönetim kurulundaki isimlerin yarısı değişmiş olacak.

İSO hatırlanacağı üzere 2 Nisan'da komite seçimlerini gerçekleştirmişti. Komite seçimleriyle birlikte 105'ten 120'ye çıkan meclis üyesi sayısı da göz önüne alındığında, İSO meclisinin yüzde 44'ü yeni isimlerden oluşmuştu. İSO meclisine 53 yeni isim girmişti.

Meclis üyelerindeki bu değişim yönetim kuruluna da yansıyacak. Bahçıvan'ın hazırlamış olduğu 10 kişilik yönetim kurulu listesinde 5 yeni isim dikkat çekiyor. Seçimin sonuçlanmasının ardından Kemal Akar, İsmail Cenk Çimen, Vehbi Canpolat, Cemal Keleş ve Mustafa Tacir yönetime yeni giren isimler olacak. Nahit Kemalbay, Ali Eren, Nurhan Kaya, Aydın Aslandağ ve Serdar Urfalılar ise bu dönem yönetim kurulunda yer almayacak isimler. Bu isimler arasından Ali Eren ve Aydın Aslandağ 23 kişilik TOBB delege listesinde kendilerine yer buldular.

Ayrıca, Bahçıvan'ın TOBB delegesi listesinde Mehmet Büyükekşi, Ömer Cihad Vardan, İsmail Gülle gibi isimler dikkat çekiyor.

Bahçıvan'ın yönetim kurulu listesi

Asil Üyeler
Adnan Dalgakıran
İrfan Özhamaratlı
Sadık Ayhan Saruhan
Sultan Tepe
Bekir Yelken
Kemal Akar (yeni)
İsmail Cenk Çimen (yeni)
Vehbi Canpolat (yeni)
Cemal Keleş (yeni)
Mustafa Tacir (yeni)

Yedek Üyeler
Bülent Taş
İbrahim Aydoğan
Ramazan Güven
Ayşegül Çapan
İlhan Bayrak
Nuri Gürcan
Hüseyin Çetin
Yüksel Özyurt
Nesim Bensusan
İsmet Akkaya

Bu konularda ilginizi çekebilir