İspanya’nın havasını Türk malı cihazlar ayarlayacak

İspanyol firma imalatını yaptıkları klima sistemlerinde kullandıkları difüzörler için Türkiye’deki tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İspanyol bir firma imalatını yaptıkları klima sistemlerinde kullandıkları difüzörler için Türkiye’deki tedarikçilerden fiyat teklifleri talep etmektedir.

İspanya piyasası, Madrid ve Barselona merkezinde faaliyet gösteren bir dizi bölgesel piyasadan oluşmaktadır. Dağıtıcılar, aracılar, yabancı temsilcilikler ve devlet kontrolündeki birimlerin büyük çoğunluğu bu iki merkezde faaliyet göstermekte, bunların dışında kalan bölgelerde faaliyet gösteren aracı ve şubeler ise tedariklerini çok büyük ölçüde bu iki merkezden sağlamaktadır. Dolayısıyla ülkede faaliyet göstermek isteyen yabancı firmaların başarı sağlaması, yine bu iki merkezde temsilcilik açmak ya da bir dağıtıcı veya aracı ile anlaşma yapma yoluyla mümkün olabilmektedir. Bununla beraber, bu bölgeler dışında kalan alanlarda imalat yapanlara sağlanan teşviklere bağlı olarak son yıllarda yatırım yapmak için diğer bölgeleri tercih eden firmalar görülmektedir.

Ülkede, önümüzdeki yıllarda, küçük ölçekli satış birimlerinin yerini, doğrudan eve satış (kapıdan satış) ile indirimli veya 24 saat hizmet veren mağazalar yoluyla perakende satış ve dağıtım yapan kuruluşların alması beklenmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
Our company are looking for suppliers to purchase Diffusers for air conditioner equipments.
Please let me know the contact person to send you our Request for Quotation.
Feel free contact me for further information.
Best regards,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340351_electric-cables-h07rn-f-purchase-inquiry-from-spain

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir