İsrail alüminyum profilde Türkiye’yi tercih ediyor

İsrail’de alüminyum malzemelerin toptancılığını yapan firma aylık konteyner bazında toptan alüminyum profil ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsrail’de alüminyum malzemelerin toptancılığını yapmakta olan büyük bir firma aylık 2-4 konteyner civarı alüminyum profil alabileceğinden bahisle tedarikçiler aramaktadır.

İsrail ekonomisinde sanayi kesiminin ağırlığı oldukça fazladır. Tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi hizmet sektörünün milli gelir içindeki payı da oldukça yüksektir. İzlenilen serbest piyasa ekonomisinin ve imzalanan ticaret anlaşmalarının sonucu olarak düşük gümrük vergisi ile ya da gümrüksüz olarak İsrail'e ithal edilen ürünler hem halkın tüketim tercihlerinde etkili olmakta, hem de diğer ülkelerden ithal edilen aynı tür ürünlere nazaran daha düşük fiyatla piyasaya girmektedir.

İsrail, dünyanın gelişmiş ülkelerinin değişik mamullerinin bir arada bulunduğu ve kalitenin ön planda tutulduğu bir pazardır. Bu nedenle ISO 9000 belgeli işletmelerin ürünleri piyasada tercih edilmektedir. Gelir seviyesinin yüksek olması, fiyatın tüketim tercihlerini belirlemede ikinci sıraya düşmesine yol açmıştır. Bu tercih hem gıda ürünlerinde, hem de dayanıklı tüketim maddelerinde kendini göstermektedir. İsrail'de piyasayı ve tüketici tercihlerini etkileyen en önemli faktör ise dindir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi
we are very big aluminum trading company in israel
please contact me for more details in email
im interested buying each month around 2-4 40 GP of aluminum profiles

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339736_aluminium-profiles-wholesale-import-inquiry-from-israel

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir