İsrail'den kuruyemiş talebi

Türkiye'den farklı çeşnilerle kaplanmış kuruyemiş ithal edecek olan İsrailli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye, sahip olduğu uygun coğrafi koşulları ve iklimi itibariyle diğer tarım ürünlerinde olduğu gibi kuruyemiş sanayinin ham maddesi olan tarımsal ürünlerin üretimi konusunda da oldukça şanslı konumdadır. Çok çeşitli ve aynı zamanda Dünya üzerinde yetiştikleri diğer bölgelere kıyasla daha lezzetli kuruyemişler ülkemizde yetişmektedir. Ülkemiz, fındık, incir, kayısı ve üzüm gibi birçok ürünün dünyadaki ana üretim merkezi olup, kuruyemiş ihracatında dünyada ABD ve Hindistan’ın ardından 3. sırada yer alırken, kuru meyvelerde ise lider konumundadır.

Türkiye’de yaklaşık 1,9 milyar dolar kuruyemiş ve 1 milyar dolar kuru meyve olmak üzere toplam 2,9 milyar dolar ihracat hacmi gerçekleşmiştir 

Türkiye'den farklı çeşnilerle kaplanmış kuruyemiş ithal edecek olan İsrailli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/333628_coated-dry-nuts-requested-for-israel-market 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir