İsviçre'den kutu dolum makinesi talebi

Türkiye'den yüksek hızlı teneke kutu dolum makinesi ithal etmek isteyen İsviçreli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsviçre Avrupa ülkeleri arasında en küçük coğrafi alana sahip ülkelerden biri olup, konumu itibari ile Orta Avrupa’da kavşak niteliğine sahiptir. İsviçre zengin ve barış içerisinde yaşayan bir ülkedir. GSYH’den mal ve hizmet üretim ihracatının aldığı pay hızla artmıştır.

Ticaretinin yaklaşık yüzde  70’ini AB ülkeleri ile gerçekleştiren İsviçre, doğal kaynaklarının yetersiz olması nedeniyle hammadde ve ara mal ihtiyacını ithal etmek suretiyle karşılamakta ve buna mukabil, katma değeri yüksek ürünler ihraç etmektedir.

Dış ticareti her sene fazla veren İsviçre’nin en büyük ticari partnerleri Almanya, Fransa ve İtalya olup, ülkede istikrarlı bir ekonomik ve ticari ortam mevcuttur.

İsviçre  dünyadaki ithalatçı ülkeler arasında 26., ihracatçı ülkeler arasında ise 21.dir. İsviçre' nin başlıca ticaret ortakları: Almanya, Fransa, İtalya ve Çin'dir.

Başlıca ihracat kalemlerini: Makine, kimyasallar, metaller, saatler, tarım ürünleri oluşturmaktadır. Başlıca ithalat kalemlerini ise : Makine, kimyasallar, araçlar, metaller, tarım ürünleri, tekstil oluşturmaktadır.

İsviçre'ye başlıca ihraç ürünlerimiz: Altın, binek otomobilleri ve ilaçlardır. Başlıca ithal ürünlerimiz ise : Altın, ilaçlar, insan ve hayvan kanı, serum, aşı vb. Ürünlerdir.

Türkiye' den yüksek hızlı teneke kutu dolum makinesi ithal etmek isteyen İsviçreli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/324113_interested-in-can-filling-machine-buying-inquiry-from-switzerland

Bu konularda ilginizi çekebilir