İtalyan firma kapı ve pencere ithal edecek

İtalyan toptancı firma ürün gamını ve müşteri portföyünü geliştirmeyi planladıklarını, bunun için Türkiye’den bayilik alabilecekler firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İtalya’da 7 farklı noktada organize olmuş büyük bir bayilik sistemiyle kapı ve pencere çeşitleri toptan ticaretini yapmakta olduklarından bahisle ürün gamını ve dolayısıyla müşteri portföyünü geliştirmeyi planladıklarını, bunun için Türkiye’den bayilik alabilecekler firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

İtalya güçlü ekonomik yapısını, daha çok aile şirketi olan ve bu aileler tarafından yönetilen, sanayi grupları içerisinde bir araya gelmiş olan küçük ve orta ölçekli firmalara borçludur. Bu firmalar çeşitli kapital ve tüketim ürünleri kategorilerinde uzmanlıklar geliştirmişlerdir.

İtalya ekonomisinde imalat sektörü çok güçlüdür. Ana sanayiler arasında otomotiv, gemi yapımı, kimyasallar, mobilya, giyim ve tekstil, deri eşya ve ayakkabı, gıda prosesi, seramik ürünler, parçalar ve makineleri sayılabilir.

İtalyan sanayisinin en gelişmiş sektörleri arasında mekanik, yapı, kimya ve taşıt araçları sanayi başta gelmektedir. İtalya’nın en önemli gücü diğer sanayileşmiş ülkelere oranla küçük ve orta ölçekli firma sayısının fazlalığıdır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear All,
We own a rappresentative company of doors and windows products  ( wood  , pvc and aluminium )  in wholesale . 
Our company is organised in 7 units
Some of the most important companies already join our customers portfolio with a great sales network .
We would like to increase our products range to our customers  with the help of  a new specialized resource with a great multi-year experience coming from Winkhaus e Maico ( leader companies).
We are interested in products catalogues; this is the reason why I decide to write you to take into account a possibile and profitable business cooperation .
I would like to meet qualified Türkish companies to talk about at the favorable headquarter .
Best Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338751_doors-windows-price-request-from-italy

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir