Kadın Girişimciler Kurulu Kongresi toplanıyor

TOBB bünyesindeki kurul, yarın Ankara'da toplanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - 1. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Kongresi yarın Ankara'da toplanacak.

Odalar Birliğinden yapılan açıklamaya göre, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek kongreye, 600'ü aşkın kadın girişimci katılacak.

Kongrenin açılış konuşmaları, TOBB Başkanı ve Kadın Girişimciler Kurulu Onursal Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş tarafından yapılacak.

Açılış konuşmalarının ardından Hisarcıklıoğlu katılımcılara, "Türkiye Ekonomisi, Kadın Girişimcilerimiz" konulu bir sunum yapacak.

Kongrenin öğleden sonraki bölümünde ise, "Türkiye Kadın Girişimciliği: Yasal, Kurumsal Altyapı, Sorunlar" ve ardından da "AB Katılım Süreci ve Kadın Girişimciliği" konulu iki panel gerçekleştirilecek.

Program kapsamında, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş'ın başkanlığında bir araya gelecek.

Kongre, interaktif tartışma oturumları sonrasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kapanış konuşmasıyla sona erecek.