Kamuya personel alınacak

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, 15 uzman yardımcısı; BTK, 12 teknik uzman yardımcısı; TEİAŞ, 5 müfettiş yardımcısı; ÖİB ise 25 uzman yardımcısı alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumuna 15 uzman yardımcısı alınacak.

Kurumun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanına göre, 10 uzman yardımcısı kadrosu için üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ile ticari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar başvuruda bulunabilecek.

Kurumun 5 uzman yardımcılığı kadrosu için sınavına bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olacak. Sınav başvuruları, 16 Eylül'de başlayacak 27 Eylül'de bitecek. Giriş sınavının yazılı bölümü 12–13 Eylül tarihlerinde dört oturumda Ankara’da yapılacak.

BTK, 12 teknik uzman yardımcısı alacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, kurum, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile 12 teknik uzman yardımcısı alacak.

Sınava elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, endüstri, fizik, bilgisayar ve telekomünikasyon mühendisliği bölümleri mezunları katılabilecek.

Yazılı sınav, 12 Ekim'de Ankara Atatürk Lisesi'nde yapılacak. Yazılı sınava katılan adaylar arasında en yüksek puandan başlamak üzere öğrenim alanları itibariyle yapılacak sıralamada atama yapılacak boş kadro sayısının 4 katı aday başarılı kabul edilerek sözlü sınava girmeye hak kazanacak.

TEİAŞ, 5 müfettiş yardımcısı alacak

Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü'nün (TEİAŞ) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Teftiş Kurulu Başkanlığına elektrik ve elektrik-elektronik mühendisi 5 müfettiş yardımcısı alınacak.

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olacak. Yazılı sınav, 26 Ekim Cumartesi günü 10.00-12.00 ve 13.30-15.00 saatleri arasında "TEİAŞ Genel Müdürlüğü Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 T Blok Bahçelievler/ANKARA" adresinde yapılacak.

ÖİB, 25 uzman yardımcısı alacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığın'ın (ÖİB) Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, işletme mezunları için 5, iktisat mezunları için 4, maliye mezunları için 3, kamu yönetimi mezunları için 1, uluslararası ilişkiler mezunları için 1, hukuk mezunları için 3, şehir ve bölge planlama mezunları için 3, harita mühendisliği için 2, inşaat mühendisliği mezunları için 1 ve endüstri mühendisliği mezunları için 2 olmak üzere toplam 25 kadroya Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere uzman yardımcısı alınacak.

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Giriş sınavının yazılı bölümü 26 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirilecek.

Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adayların isim listesi 7 Ekim'de "www.oib.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek.