Kaspersky 2009, Türkiye'de

Kaspersky Lab, Anti-Virus ve Internet Security yazılımlarını piyasaya sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kaspersky Lab, yeni Kaspersky Anti-Virus 2009 ve Kaspersky Internet Security 2009 yazılımlarını Türkiye piyasasına sundu. 

Kaspersky Lab'dan yapılan yazılı açıklamada, güvenlik içerik yönetim çözümlerinin geliştirilmesine yönelik çalışan Moskova merkezli yazılım şirketi Kaspersky Lab'ın, kötü amaçlı programlara karşı geliştirdiği en son güvenlik çözümlerini Türk kullanıcısı ile buluşturduğu kaydedildi. 

Açıklamada, şirketin, bilgisayarlara yönelik tehditleri ve internetten gelen her tür saldırıya karşı çözüm ürettiğini, müşterilerin farklı ihtiyaçlarına cevap verdiğini ve yeni Kaspersky Anti-Virus 2009 ve Kaspersky Internet Security 2009 ile kötü amaçlı programlara karşı kullanıcıya koruma sağlayacağı belirtildi. 

Kişisel kullanıcılar için kötü amaçlı programlara karşı koruma sağlayan Kaspersky Anti-Virus 2009'un, bilgisayarları korumak için temel araçları sunduğu, korumalı ve güvenli internet kullanımını sağlayan Kaspersky Internet Security 2009'un ise bütünsel güvenlik çözümü sayesinde kişisel kullanıcılar ve aileler için sorunsuz bilgisayar ortamı yarattığı vurgulandı. Her iki yazılımın da "mükemmel" entegrasyonla sistem uyuşmazlıklarını gidererek daha hızlı performans sunduğu ifade eden açıklamada, sezgisel (Heuristic) virüs taramayı ilk geliştirip uygulayan Kaspersky Lab'ın, 100'den fazla ülkede 1000'den fazla kalifiye uzmanla ve müşterileri için üstün korumalı ürünler sunduğu dile getirildi.