Kiler: Yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz

Gaziantep'te 164. mağazasını açan Kiler Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, şirket ile ilgili açıklamalarda bulundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

GAZİANTEP  - Gaziantep'te 164. mağazasını açan Kiler Holding'in Perakende Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler, yatırımlarına devam ettiklerini belirtti. 23 ilde müşterilerine hizmet veren Kiler, bulunduğu 24. il olan Gaziantep'te açtığı mağaza ile toplam mağaza sayısını 164'e çıkardı.

Kiler'in Gaziantep'teki ilk mağazasının açılışına, Kiler Holding Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler ve Kiler Holding Perakende Grubu Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'nın yanı sıra milletvekilleri ve davetliler katıldı.

Ümit Kiler, açılışta yaptığı konuşmada, "Ülke olarak belirsizliğin hakim olduğu, fakat umutsuz olmayan günlerden geçiyoruz. Böylesi bir dönemde paniğe mahal vermeksizin işimizi iyi yapma gayreti içindeyiz. Bu nedenle Kiler Holding Perakende Grubu olarak, yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İşini doğru ve iyi yapanların ve yatırımlarını kesmeyenlerin kazançlı çıkacağını daha önce de yaşadığımız tecrübelerden öğrendik" dedi.

Kiler Holding Perakende Grubu Genel Müdürü Nihat Özdemir de Kiler'in son dönemde 11 ilde 13 mağaza açtığını, bundan böyle hizmet, kalite ve kazançlı alışveriş anlayışının farkını Gazianteplilerin de hissedeceğini söyledi.

Tüm Türkiye'de olma hedefiyle perakende sektörünün ilk dört oyuncusu arasında yer alan Kiler perakendenin, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri de göz önünde bulundurarak yatırımlarını tüm hızıyla sürdürdüğünü belirten Özdemir, 2009 yılı başında hedeflenen büyüme, ciro ve mağaza sayısı hedeflerine yaklaştıklarını kaydetti.

Türkiye'nin içinde bulunduğu bu dönemde de yatırımlarını sürdürdüklerini ifade eden Özdemir, ülke ekonomisinin önde gelen illerinden olan Gaziantep'te bir mağaza açtıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Özdemir, "Gaziantep'te gerçekleştirdiğimiz bu yeni Kiler mağazamızı sadece bir yatırım olarak görmüyor, aynı zamanda içinde bulunduğumuz durgunluk döneminde yaratacağımız istihdam ile il ekonomisinin de canlanmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.