Malezya fason üretim yaptıracak

Malezya'da kendi eşarp markaları olan firma, Türkiye’de fason üretim yaptırmak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Malezya, Güneydoğu Asya ülkeleri arasında dengeli ekonomisi ve politik istikrari ile son 20 yıl içerisinde çok önemli gelişmeler kaydetmiş bir ülke konumundadır. 

Ülkemiz ile Malezya arasında politik hiçbir sorun bulunmamakla beraber, ticari ilişkiler, Malezya’nın son 5-10 yıldaki gelişmesine paralel bir seyir göstermemiştir. Malezya pazarı ülkemiz açısından önemli bir potansiyel teşkil etmekle beraber, pazara nufüz edebilmek firmaların çabasını gerektirmektedir. Malezya’nin klasik ithalat kalemleri ile ülkemiz ihracat kalemleri birebir örtüşme içerisinde değildir. Bu nedenle de iki ülke arasındaki mal ticaret hacmini, en azından ülkemiz ihracatı bakımından kısa sürede çok büyük seviyelere çıkarmak kolay olmamakla beraber, Malezyanın ihracatçılarımıza sağlayacağı ekonomik ve politik istikrar ortamı çerçevesinde hem Malezya'ya ihracatın hem de civar ülkelere mal ihracatının önemli seviyelere çıkarılabileceği ve bu çerçevede Güneydoğu Asya bölgesine ihracatımızın önemli ölçüde arttırilabileceği düşünülmektedir.Ülkemiz ve Malezya arasındaki ihracat, ithalat kalemlerine bakıldığında; Malezya’nin ülkemize ilk üç ihracat kalemi palmiye yaği, iplik, elyaf, kumaş şeklinde tekstil ürünleri ve elektrik ve elektronik ürünlerdir. Ülkemizden Malezya’ya yapılan ihracatta ise, tütün, işlenmis gıda, zırhlı tank, ev tekstili, kumaş, iplik, eşarp, halı’dan oluşan tekstil ürünleri, bazı kimyasallar ve makinalar yer almaktadır. 

Malezya' da kendi eşarp markaları olan firma, Türkiye’de fason üretim yaptırmak istemektedir. İlgililer aşağıdaki linkten firmayla iletişim kurabilirler.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326801_malaysian-company-looking-for-scarves-suppliers 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir