Malezya kefir talep ediyor

Malezya'dan ithalat talebini ileten firma, Türkiye’den kefir satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kefirin anayurdu Kafkaslardır, inek, koyun veya keçi sütünden hazırlanabilir. İlk defa Batı Asya'nın Türkleri olarak yapılıp ve bugünümüze kadar birçok ülkeye dağılımıyla fermente bir süt içeceğine sahiptir. Kafkasların kefiri suyun yerine içtiklerinin bunun yanı sıra gençlik iksiri özelliğiyle kullanırlar. Kafkasların sayesinde dünyanın her bir alanına dağılımı olan Türklerinde bu içeceği her bir yana götürerek yayılmasını sağlamışlardır. Bu alanda bilimsel çalışma başlatan fakültelerde en başta kuruluşlarda dahil olmak üzere ciddi anlamda kefirin üzerinde çok önemli noktalar bulduklarını söylemişlerdir.

Halkın büyük çoğunluğunun müslüman olduğu Malezya'dan ithal talebini ileten firma, Türkiye’den kefir satın alacaktır. Firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Malezyalı firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326514_interested-in-trading-of-kefir-products-in-malaysia

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir