Migros ve Garanti Bankası'ndan 'Money Card'

İki kuruluşun güç birliğine gittiği ve tüm dünyada geçerli, Visa logolu kredi kartı Money Card hayata geçti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Migros'un Migros Club Kart'ı ile Bonus Card, yapılan işbirliğiyle altyapıları birleştirilerek yeni bir kart olan Money Card yaratıldı. Migros'tan yapılan açıklamada, iki kuruluşun güç birliğine gittiği ve tüm dünyada geçerli, Visa logolu kredi kartı Money Card'ın hayata geçirildiği bildirildi. Türkiye'de ilk kez hem çok markalı hem de markaya özel sadakat kartı uygulaması olan Money Card'ın, Bonus Card altyapısıyla Migros Club Kart altyapısını birleştirdiği ve ayrıcalıklı fırsatlarla geliştirdiği belirtilen açıklamada, Money Card'ın Türkiye'de 65 ile yayılan tüm Migros, Tansaş, Şok, 5M ve Macrocenter mağazaları ile Sanal Market'te ve yine bir ilk olarak yurt dışında Ramstore'larda da sahip olduğu farklı sadakat programı ile kullanılmaya başlanacağı kaydedildi.

Visa logosu taşıyan, temassız ödeme özelliğine sahip olan Money Card'ın aynı zamanda 300 bin Bonus program ortağında ve yurt dışında yapılacak tüm harcamalar üzerinden bonus kazandıracağı ve istenildiği noktada harcanabileceği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tüketicilere, Bonus'un yanında Türkiye'nin en geniş süpermarket ve perakende zincirinde yapılan alışverişlerde 'money' adı verilen ve kasada para yerine geçecek yeni bir puan daha sunan, aynı zamanda Migros Club Kart'ın özelliklerini taşıyan Money Card ile Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Sanal Market'ten alışveriş yapılarak kazanılan her money puan 1 lira değerinde olacak.

Böylece hem money hem de bonus puan kazanabilecek tüketiciler, daha da çok bedava alışveriş yapabilecekler. Müşteriler, Ramstore'larda ise farklı sürprizlerle karşılaşabilecek. Money Card tüketicilere, money puan ve bonus puan gibi çift kazanç sağlarken, üçüncü fırsat olarak 'anında kasada ürüne özel indirim' yapıyor.