Migros ve P&G'den ”Özel Olimpiyatlar Türkiye”ye destek

Migros'ta satılan P&G markalarından elde edilen gelirin bir kısmı, Özel Olimpiyatlar Türkiye organizasyonuna aktarılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

  

İSTANBUL - Migros ve P&G Türkiye'nin, "Özel Olimpiyatlar Türkiye"ye verdiği destek, altıncı yılında sürüyor.

Migros ve P&G'den yapılan ortak yazılı açıklamaya göre, P&G ve Migros tarafından düzenlenen kampanya, 30 Nisan – 24 Haziran 2009 tarihleri arasında devam edecek. Bu tarihler arasında Migros'ta satılan P&G markalarından elde edilen gelirin bir kısmı, Özel Olimpiyatlar Türkiye organizasyonuna aktarılacak.

Geçtiğimiz beş yıl içerisinde 2 bin 500 özel sporcunun yetişmesine olanak tanıyan kampanyada hedef, bu yıl 500 yeni sporcu daha yetiştirerek toplam 3 bin engelli çocuk ve gence ulaşmak.

"Hedef, toplam 3 bin engelli çocuk ve gence ulaşmak"

P&G Türkiye Dış İlişkiler Direktörü Hayrunisa Aligil ise Migros ile birlikte 5 yıl önce başlatılan ortak kampanyaya tüketiciler nezdinde gelen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Aligil, kendilerini en çok etkileyenin, engelli çocukların ve gençlerin mücadelesi olduğunu, zaman içerisinde özel sporcuların farklı dallarda elde ettiği başarıların kendilerini daha da etkilediğini anlattı. Aligil, 5 yılda toplamda 2 bin 500 özel çocuğun sporla tanıştığını, bu yıl ise 24 Haziran 2009 tarihine kadar devam edecek altıncı kampanya ile bu rakamın 3 bine çıkmasını hedeflediklerini kaydetti.